M&I/Partners | Werken bij

Ben je op zoek naar een stage, dé baan die jouw carrière verder helpt, of gewoon toe aan een volgende stap? Wil jij bouwen aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen? Ontdek jouw mogelijkheden bij het strategisch ICT-adviesbureau M&I/Partners.

Werken bij M&I/Partners

Wij geloven dat slimme toepassing van informatietechnologie bijdraagt aan een betere zorg en overheid. Werken bij M&I/Partners betekent werken met gepassioneerde en ervaren professionals. Je werkt aan uitdagende opdrachten en complexe vraagstukken van digitale transformatie, digitale strategie tot de implementatie van ICT-systemen (EPD, ECD, ERP, data-analyses) bij aansprekende klanten in de zorg en overheid. We bieden een inspirerende en open bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Bij M&I/Partners krijg je de ruimte om zelf je groei en deels je carrièrepad uit te stippelen. Continu ontwikkelen en talentontwikkeling zijn belangrijke middelen die bijdragen aan de optimale dienstverlening en prestaties van M&I/Partners. Onze thuisbasis, de Sparrenheuvel, ligt middenin de prachtige natuur van Zeist. 

Resultaat dat echt werkt

Samen met onze klanten werken wij aan een doel: de dienstverlening van de overheid en zorg verbeteren met de inzet van informatietechnologie. Enthousiasme en passie helpen ons om het beste resultaat te bereiken. Iedere opdracht is weer anders, maar iets dat wij allemaal gemeen hebben is dat wij iets blijvends tot stand willen brengen. Door actieve kennisdeling, events, opleiding en training houden we een inhoudelijke voorsprong om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Meer doen dan verwacht en resultaat dat écht werkt en waar onze klant verder mee kan. Dat is ons doel. 

Maatschappelijk betrokken ICT-professionals

M&I/Partners zoekt maatschappelijk betrokken ICT-professionals en adviseurs op academisch niveau. Heb jij een passie voor management, ICT, informatiemanagement of digitale transformatie? Werk samen met ons aan een betere ICT en informatievoorziening bij de overheid en in de zorg. Of het nu om ziekenhuizen, gemeenten, ZBO's, veiligheidsregio's of care-instellingen gaat. M&I/Partners is al meer dan drie decennia de werkgever op het gebied van management en ICT in Nederland.

Overtuigd?

Ontdek onze vacatures hieronder. Zie je ons wel zitten als werkgever, maar staat er op dit moment geen passende vacature tussen? Stuur een open sollicitatie naar solliciteren@mxi.nl.

M&I/Partners | Nieuws