Lean Six Sigma Partners

Lean Six Sigma Partners (LSSP) is een consultancy- en trainingsbureau, gespecialiseerd op het gebied van verbeteren en verandermanagement. Wij zijn dagelijks bezig met het uitvoeren en begeleiden van Lean Six Sigma projecten in uiteenlopende sectoren. Naast klassieke continu verbetertrajecten ondersteunen wij senior management, teams en individuen ook met andere specifieke uitdagingen. Onze professionals maken het verschil met decennialange ervaring. Wij bieden vier diensten om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn:

  • Consultancy om de performance van organisaties structureel te verbeteren; geen enkele uitdaging is ons te veel. Dit kunnen korte specifieke projecten maar ook grote strategische verbeterprogramma’s zijn.
  • Training in zowel kennis als kunde zodat deelnemers zelf verbeteringen kunnen realiseren. Dit kunnen de klassieke Belt-trainingen als ook specialistische en eigen ontwikkelde modules zijn. Wij verzorgen zowel open trainingen als incompany trajecten.
  • Coaching van individuen of teams door onze ervaren coaches die ook optreden als sparringpartner en het maximale resultaat uit verbeterinitiatieven weten te halen. Dit doen wij op verschillende niveaus in de organisatie, van het MT tot de uitvoerend medewerkers.
  • Interim-management diensten, waarbij een consultant van LSSP voor een bepaalde tijd ingezet wordt in een functie, bijvoorbeeld om iemand tijdelijk te vervangen, een afdeling opnieuw in te richten of een tijdelijke rol te vervullen.

Onze aanpak

Onze aanpak leidt tot goede resultaten, waarbij wij ons motto ‘voor doen, samen doen, zelf doen’ hanteren. Dit is een duurzame manier die ervoor zorgt dat onze werkwijze wordt omarmd en opgenomen in de organisatie. Iedere consultant is ook werkzaam als trainer en coach, waardoor wij binnen trajecten moeiteloos kunnen wisselen tussen onze vier diensten. Diverse aanpakken zijn mogelijk om de klant écht verder te helpen. Wij werken samen met zowel het management als de werkvloer, we zetten onze ‘best practices’ in en we hanteren de zogenaamde Metaplan aanpak. Uit onderzoek blijkt dat dit een effectieve aanpak is dat het draagvlak voor de verandering bevordert. Wij zetten onze diensten niet zozeer instrumenteel in, of als doel op zich, maar letten altijd op het wensen van de klant. Samen gaan wij voor echte ‘win-win’.

Onze kwaliteit

LSSP levert hoge kwaliteit om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij geloven dat diepgaande specialistische expertise de randvoorwaarde is om in relatief korte tijd het verschil te maken. Onze specialisten zetten altijd net een stapje meer door hun bewezen expertise en professionaliteit. Wij zijn internationaal gecertificeerd volgens toonaangevende keurmerken LCS, ASQ en CSSC om onze kwaliteit te kunnen waarborgen. Dit is ook terug te vinden in onze beoordelingen: onze evaluaties zijn een 9,2 uit 10 en 99% van de klanten beveelt ons aan.

Lean Six Sigma Partners | Nieuws