LCG

LCG maakt organisaties klaar voor de toekomst. Dat doen we door te adviseren, realiseren, trainen en coachen. Zo leiden we de verandering. Elke dag weer. Met iedereen, van werkvloer tot bestuurskamer. Daar springen we iedere ochtend ons bed voor uit.

Het resultaat? Met hun organisaties maken onze klanten de samenleving mooier, waarin het 'samen leven' voor iedereen fijner wordt. Voor klanten, medewerkers, burgers en overheid. En zo vergroten wij het levensgeluk!

Het 50-jarendoel van LCG

Vergroten van het levensgeluk

Tijdens onze studiereizen naar Japan ontdekten we dat Japanse bedrijven zich op een veel langere termijn richten dan wij in Nederland gewend zijn. Ze stellen soms zelfs 250-jarendoelen! Japanners weten dus dat een langetermijndoel ervoor zorgt dat iedereen het gevoel krijgt aan iets groots bij te dragen. Vraag jezelf maar eens af welk doel jou meer motiveert: iedere dag 200 auto’s voorzien van nieuwe wielen óf in tien jaar tijd meewerken aan de ontwikkeling en productie van de meest milieuvriendelijke auto ter wereld?

Dergelijke doelen zorgen niet alleen voor gemotiveerde medewerkers, maar ook voor tevreden klanten en goede financiën. Wij zijn ervan overtuigd dat we ons 50-jarendoel gaan realiseren door dit continu voor ogen te houden. Dat enthousiasme delen we graag met jou!

Duurzaam resultaat door écht samenwerken

We werken voor klanten in vrijwel alle sectoren. Van de zakelijke dienstverlening tot de zorg. En van onderwijs tot overheid. Hun gemene deler? Ze willen écht beter worden. Voor hun klanten, hun medewerkers én voor de samenleving.

Waarmee kunnen we jouw organisatie helpen?

Verkennend gesprek?

Je vraag, plan of beoogde doelen bespreken? Of gewoon eens kennismaken met een van onze consultants? Neem gerust contact op met Maartje of Sascha van ons World Class Office. Ze helpen je graag.

+31 (0)85 0482 473

LCG | Nieuws