Kwattaas

Kwattaas houdt zich bezig met verbetertrajecten binnen de maakindustrie. En kijkt graag, samen met jou, naar jullie kansen voor morgen. Maar ook hoe je die plannen daadwerkelijk uitrolt. Juist voor vandaag. Samen met het hele bedrijf. Maken! Tot een groot succes.

Maak Het Helder - Elk bedrijf wil vooruit

Ambitieuze bedrijven in de maakindustrie, willen vooral één ding… maken! En dan vooral stappen maken, of zelfs sprongen. Maar dan moeten er eerst duidelijke plannen komen. Samen willen we op zoek naar de behoeftes. De kansen. Maar ook de problemen. Oftewel, wat heeft het bedrijf nu nodig voor een succesvolle toekomst.

Maak Het Eigen - Eerst samen de diepte in

Weten we waar we heen willen, dan kijken we hóe we er komen. Dieper het bedrijf in. Echt het hele bedrijf. Zodat het plan breed gedragen wordt en straks veel sneller kan worden uitgerold. En ja, daarvoor moeten we het plan 100% eigen maken. Wij van Kwattaas én het hele bedrijf.

Maak Het Waar - Het plan is het begin van iets moois

Anders dan andere consultants, kunnen wij de gemaakte plannen ook daadwerkelijk uitrollen. Als mede-bedenkers, weten we als geen ander hoe we het plan ook daadwerkelijk mogelijk maken. Samen met het hele bedrijf. Zodat we straks samen die high-five kunnen geven. Gewoon met vieze handen.

Kwattaas | Nieuws