Het NIC | Werken bij

Inkoopprofessionals met passie voor ons prachtige vak, dat zijn wij. We brengen positieve verandering en hebben oog voor de maatschappelijke impact die wij samen met onze opdrachtgevers kunnen maken. Resultaat willen boeken zit in het DNA van elke NIC'er. We zijn altijd in ontwikkeling en delen onze kennis graag. Elke dag zetten we ons in om onze opdrachtgevers, de maatschappij en elkaar beter te maken.

In ons DNA

Onze kernwaarden zijn de pijlers waaraan we onszelf toetsen. Ze geven richting aan ons werk als professionals, aan de samenwerking met elkaar en met onze opdrachtgevers.

Wij zijn bekwaam
We staan voor kwaliteit, daarom zetten we continu in op ontwikkeling. Wat we niet weten zoeken we uit. Samen komen we tot de kern.

Wij zijn betrokken
We zijn open en zoeken verbinding met elkaar en onze opdrachtgevers; de beste basis voor samenwerking. Wij zijn een hecht team en weten elkaar altijd te vinden.

Wij zijn gedreven
Met onze scherpe blik zien en met onze energie pakken we ze. Voor onszelf en onze opdrachtgevers. Zo boeken we resultaat en maken we impact.

Deel jij hetzelfde DNA?

Dan leren we je graag kennen. Bekijk onze vacatures.

Het NIC | Nieuws