gzicht | Werken bij

Gezocht: adviseurs die gaan voor ‘elke dag een beetje beter’

bijdragen aan een betere maatschappij? gzicht is op zoek naar adviseurs die organisaties vooruit helpen door complexe problemen gezamenlijk op te lossen. Bij ons adviesbureau zet je jouw kennis en kunde in voor de zorg, het onderwijs of bij de overheid die daaraan verbonden is. Elke organisatie is anders. Samen breng je de gewenste verbetering of verandering tot stand. Consultancy is voor ons telkens opnieuw kijken en luisteren om te kunnen adviseren wat nodig is. We houden het graag makkelijk en menselijk.

‘‘Voor een organisatie zet ik mij maximaal in om (financiële) processen in organisaties te verbeteren, zodat de mensen in het veld meer tijd en aandacht kunnen besteden aan zorg en onderwijs.”  Lees het verhaal van Noortje

Teamspel is onze werkwijze

Sta je aan het begin van je carrière of ben je al een eindje op weg? Met een afgeronde WO-opleiding of werkervaring in de bedrijfskundige, financiële of gezondheidswetenschappelijke hoek zou je weleens goed bij gzicht kunnen passen. Ook belangrijk vinden we jouw motivatie je te ontwikkelen op de punten waar je nóg beter in kunt worden. Het gaat onze klanten niet alleen om wat je doet, ook om wat je brengt. Bij ons vind je geen vooropgezet programma of uitgestippeld carrièrepad. Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen loopbaan. Collega’s ondersteunen je daarbij. In een open sfeer helpen we elkaar om te groeien. Teamspel is onze werkwijze, waarvan jij het gezicht bent naar de klant.

Je verveelt je nooit

Vind je het leuk om vandaag niet te weten wat je morgen doet? Vaak word je pas ingeroepen als het écht nodig is. Iedere dag is anders en bij gzicht verveel je je nooit. Als er even geen opdracht is help je collega’s of werk je achter de schermen. We verwachten dat je om je heen kijkt en ziet wat er speelt, zowel bij de klant, gzicht als jezelf. Daarnaast is het belangrijk dat je flexibel bent, in meerdere opzichten. Tijdens je opdracht kom je in contact met veel verschillende mensen; van beslissers tot medewerkers op de werkvloer. De één dominant, de ander terughoudend. Jij vervult een brugfunctie om mensen bij elkaar te brengen, waarbij je je stijl aan kunt passen om met iedereen effectief te communiceren.

‘Hier draag ik niet alleen bij aan mijn eigen ontwikkeling, maar ook aan die van de organisatie.’ Lees het verhaal van Annemiek

Geen vacatures, wél op zoek

Bij gzicht werken we niet met vacatures. We willen wel graag in contact komen met leergierige en authentieke mensen die bij ons passen, in de volgende functies:

Werken bij gzicht als junior adviseur

Werken bij gzicht als medior adviseur

Werken bij gzicht als senior adviseur

gzicht | Nieuws