BexerHamstra | Werken bij

BexerHamstra werkt met een team van professionals en consultants die ondernemend zijn, analytisch, zelfstandig kunnen opereren en verstand van zaken hebben. Ook selecteren we onze mensen op een viertal kernwaarden:

  • pragmatisch met een hoge kwaliteitsstandaard
  • betrokken en klantgericht
  • functioneel innovatief
  • lef en onafhankelijk

‘We zijn exact en analytisch, maar ook creatief en communicatief.’

We zijn niet gebonden aan structuren en procedures die kenmerkend zijn voor grote bureaus, maar kunnen snel en onafhankelijk schakelen. We bekijken per klant wat er nodig en mogelijk is. Dat kan een standaardoplossing zijn – waarbij we wel degelijk kijken naar de situatie van de klant – maar dat kan ook een volledige oplossing op maat zijn. Er is één vraag die we onszelf telkens weer stellen: Hoe kunnen we deze klant helpen?

De lead nemen

Beloningsbeleid, organisatie-inrichting, pensioenen; het kan complexe materie zijn. Daarom nemen wij graag de lead in de samenwerking, loodsen we klanten langs alles wat aandacht nodig heeft en maken we de dingen helder en overzichtelijk. Soms betekent dit dat we samen met de klant werken aan een oplossing, soms nemen we het werk volledig uit handen. Onze kracht zit hem erin dat we snel en doortastend een vraagstuk kunnen doorgronden.

We zetten vervolgens onze expertise en creativiteit in om concreet met een oplossing te komen. Maar bovenal hebben we plezier in wat we doen. We zijn exact en analytisch, maar ook creatief en communicatief. Het is juist deze combinatie van vaardigheden die ons werk zo inspirerend maakt. Zo komen we tot klantspecifieke oplossingen waarmee organisaties hun potentieel optimaal benutten en klaar zijn voor de toekomst.

Bekijk voor meer informatie de openstaande vacatures van BexerHamstra.

BexerHamstra | Nieuws