LEGO op de Werkvloer

Aanbieder
Type
Workshop
Kosten
€375,-
Duur
1 dag
Aantal deelnemers
Onbekend
Doelgroep
Professionals
PE Punten
Geen
Taal
Nederlands

Wat houdt de workshop in?

Ontdek de kracht van LEGO® op de werkvloer, een creatieve aanpak voor complexe vraagstukken. Samen bouwen en denken, steen voor steen, om antwoorden te vinden. De interactie tussen de deelnemers maakt deze revolutionaire methode en combinatie van spel en creativiteit uniek en vernieuwend.

Ingewikkelde vraagstukken vragen om creativiteit!  

Elke vraag zonder eenduidig antwoord is perfect voor een LEGO® workshop. Iedereen doet actief mee en draagt gelijkwaardig zijn of haar steentje bij waardoor kennis, visie, doelen, ervaring en meningen worden gedeeld. In tegenstelling tot brainstormen, waar vaak 20% van de deelnemers 80% van de input levert, zorgt LEGO® voor een gezamenlijk bouwwerk als antwoord op jouw organisatievraag.

Het proces van de workshop

Elke workshop begint met een verkenning van jouw organisatievraag. Wat drijft deze workshop? Welke vraag moet er aan het eind beantwoord zijn? Wie maakt deel uit van jouw team? Onze ervaren LEGO® trainer ontwerpt een workshop op maat voor jouw situatie, vraag en doel. Afhankelijk van de complexiteit, varieert de duur van een workshop van twee uur tot twee dagen.

Wanneer is deze workshop iets voor jou?

Ben jij klaar om complexe vragen te tackelen met creativiteit? Wil je samenwerken, kennis delen en bouwen aan oplossingen? Dan is onze LEGO® op de werkvloer workshop precies wat jij zoekt. Ontdek hoe je samen met ons organisatievraagstukken kunt omvormen tot een creatieve oplossing. Wacht niet langer en schrijf je NU in!

Ctree Academy biedt jou de persoonlijke aandacht en begeleiding die je verdient. Onze trainers staan dagelijks in het werkveld en weten als geen ander de praktijk naar de theorie te vertalen. Na de training houdt het niet op. Je wordt onderdeel van onze community en ook na de training kan je bij onze experts en je mede-trainees terecht met je vragen!

Data & locatie.

Deze training wordt op dit moment alleen als in-company training aangeboden. Zo kunnen we de training het beste aanpassen op jouw organisatie. 

Wat kost de training?

De prijs voor deze sessie is € 375,- per persoon

Wat krijg je van ons?

  • Een interactieve, praktijkgerichte en impactvolle workshop van 1 dag;
  • Wij helpen je vaardigheden te ontwikkelen om op een creatieve manier organisatievraagstukken op te lossen;
  • Je ontvangt een schat aan nieuwe inzichten en praktische tools;
  • Een community om ook na de training met anderen in contact te blijven;
  • Levenslang plezier;
  • Een certificaat van deelname van de Ctree Academy.

Vragen?

Nienke Kuipers
Bureau coördinator
academy@ctree.nl
+31 6 26 48 07 89

Inschrijven

Algemene informatie

Aanbieder: Ctree

Type: Workshop

Kosten: €375,-

Duur: 1 dag

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: Professionals

PE Punten: Geen

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Verandermanagement

Meer opleidingen in Verandermanagement

Meer opleidingen van Ctree

Meer opleidingen van Ctree