Lean Six Sigma Black Belt

Aanbieder
UPD
Type
E-learning
Kosten
€6.995,-
Duur
16 dagen + e-learning
Startdatum - Locatie
01 februari 2022 - Amsterdam/Utrecht
01 maart 2022 - Amsterdam/Utrecht
Aantal deelnemers
-
Doelgroep
Professionals
Taal
Nederlands / Engels

Tijdens de Lean Six Sigma Black Belt opleiding wordt je opgeleid om (bijna) full-time aan de slag te kunnen gaan met (grotere) verbeterinitiatieven. Black Belts hebben zowel een tactische als een strategische rol.

Je begeleidt Green Belts en adviseert het strategisch management van jouw organisatie. Tijdens deze opleiding leer je alles om beide aspecten tot in perfectie uit voeren.

Voor wie is deze opleiding?

Black Belts zijn de zwaargewichten binnen Lean Six Sigma programma’s. Zij initiëren grote verbetertrajecten, begeleiden de Green Belts bij de uitvoer en zijn een sparringpartner voor het strategisch management. Het is daarom belangrijk om behalve stevige inhoudelijke kennis van Lean Six Sigma ook de nodige skills te ontwikkelen op het gebied van systematische analyse, verandermanagement, stakeholder management, leiderschap, samenwerking en effectiviteit.

Wat kun je als Lean Six Sigma Black Belt?

Een bedrijf omvormen tot een data-gedreven organisatie met een cultuur van continu verbeteren. Als Black Belt leidt je binnen je organisatie initiatieven op waardestroom-niveau die gekoppeld zijn aan de langetermijnvisie van de organisatie. Je weet perfect hoe je het management én de mensen op de werkvloer kunt overtuigen, opleiden, begeleiden en coachen.

Dit komt door jou effectieve kennismix van de (harde) tools en de (zachte) veranderkunde. Je zet zelf een Lean Six Sigma-verbeterprogramma op en begeleidt Green Belts bij het uitvoeren van nieuwe projecten (minimale verbeteromvang in financiële termen € 100.000).

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: E-learning

Kosten: €6.995,-

Duur: 16 dagen + e-learning

Startdatum - Locatie
  • 01 februari 2022 - Amsterdam/Utrecht
  • 01 maart 2022 - Amsterdam/Utrecht

Aantal deelnemers: -

Doelgroep: Professionals

Taal: Nederlands / Engels

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.