Lean Black Belt

Aanbieder
Type
Training
Kosten
€4.495,-
Duur
9 dagen
Aantal deelnemers
12
Doelgroep
Leidinggevenden en projectmanagers die ‘Lean’ in hun organisatie willen implementeren of hiermee al zijn gestart.
Taal
Nederlands

Lean Black Belts zijn de ontwerpers van een Lean implementatie traject. De Lean Black Belt selecteert de juiste verbeterprojecten die de organisatie helpen in het realiseren van haar strategische en operationele doelstellingen. De Lean Black Belt is de schakel tussen het management en de verbeterteams en heeft de uitdagende taak om iedereen te betrekken en te enthousiasmeren.

In deze training leert u hoe u een verbeterstrategie kunt omzetten in een concreet plan van aanpak. Waar staat de organisatie nu, waar gaat de organisatie naartoe en wat moet er gebeuren om de doelstellingen te bereiken. Het selecteren van de juiste projecten en verbeterinstrumenten zijn hierin een belangrijk onderdeel. Naast het opstellen van een gedegen plan van aanpak, bespreken we hoe u de medewerkers kunt betrekken bij het continu verbeterproces en hoe u omgaat met weerstand tegen verandering.

Klassikaal of virtual classroom: altijd veilig!

Deze training wordt klassikaal gegeven. We volgen op onze locaties de richtlijnen van het RIVM en zorgen voor een veilige omgeving. Mocht je onverhoopt een lesdag niet kunnen volgen, bijvoorbeeld door een quarantainesituatie, neem dan contact met ons op. Er zijn mogelijkheden om online aan te kunnen sluiten zodat je niets hoeft te missen! 

Studiebelasting

U haalt het meeste rendement uit een Lean Black Belt training als u na ieder blok de leerstof bestudeert en het volgende trainingsblok alvast doorneemt. Onze vuistregel is 8 uur les is 8 uur voorbereiding en bestudering. De studiebelasting bedraagt daarmee circa 73 uur.

Materiaal

De training voorziet in het boek ‘Lean Practitioner en Lean Expert’ van auteur H.C. Theisens en een trainingsmanual met daarin alle presentaties.

Niveau

HBO / HBO+.
Indien u de Lean Green Belt training heeft gevolgd, kunt u deze training als 3-daagse upgrade boeken. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Algemene informatie

Aanbieder: Symbol

Type: Training

Kosten: €4.495,-

Duur: 9 dagen

Aantal deelnemers: 12

Doelgroep: Leidinggevenden en projectmanagers die ‘Lean’ in hun organisatie willen implementeren of hiermee al zijn gestart.

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Opleiding Aanbieder Duur
Lean Green Belt Improvery Improvery meerdere dagen
Lean Yellow Belt HillFive HillFive 4 uur
Lean Six Sigma Yellow Belt Symbol Symbol 3 dagen
Black Belt Lean Six Sigma Partners Lean Six Sigma Partners Meerdere dagen
Design Thinking Fundamentals UPD UPD 1 dag + e-learning
The Lean Experience Symbol Symbol 1,5 dagen
Lean Green Belt Leanprofs Leanprofs 6 dagen
Lean Six Sigma Green Belt UPD UPD 6 dagen + e-learning

Meer opleidingen van Symbol

Meer opleidingen van Symbol

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.