Lean Six Sigma Green Belt

Aanbieder
UPD
Type
E-learning
Kosten
€3.895,-
Duur
6 dagen + e-learning
Aantal deelnemers
-
Doelgroep
Professionals
Taal
Nederlands / Engels

Tijdens de Lean Six Sigma Green Belt opleiding word je opgeleid om zelfstandig verbeterprojecten uit te voeren aan de hand van Lean Six Sigma. Daarbij leer je alles wat nodig is om een bijdrage te leveren aan grotere verbeterprojecten onder begeleiding van een Black Belt.

Tijdens de lesdagen gaan we volledig in op de praktische toepassing van Lean Six Sigma op Green Belt niveau. Met een jaar ongelimiteerde toegang tot de E-Learning kun je de theoretische kennis zo ver uitdiepen als je zelf wilt.

Voor wie is deze opleiding?

Je kiest deze Lean Six Sigma Green Belt niet zomaar. Dat doe je omdat ook echt verbeterinitiatieven wilt gaan leiden en uitvoeren. Daar gaan we je bij helpen. Als stelregel hanteren we dat als je 15%-50% van de werkbare tijd aan de slag gaat met verbeterprojecten, de Green Belt voor jou de meest geschikte opleiding is.

Wat kun je als Lean Six Sigma Green Belt?

Je kunt zelfstandig (complexe) verandertrajecten uitvoeren binnen je organisatie en je weet hoe je verspilling en de oorzaken ervan herkent. Je past zelfstandig de geleerde tools en technieken toe om de doorlooptijd van processen te verbeteren

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: E-learning

Kosten: €3.895,-

Duur: 6 dagen + e-learning

Aantal deelnemers: -

Doelgroep: Professionals

Taal: Nederlands / Engels

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen van UPD