Lean Six Sigma Orange Belt

Aanbieder
UPD
Type
E-learning
Kosten
€795,-
Duur
1 dag + e-learning
Aantal deelnemers
-
Doelgroep
Professionals
Taal
Nederlands / Engels

Wil jij zelfstandig een klein Lean Six Sigma verbeterproject starten? Of wil je een bijdrage leveren aan procesverbeteringen in de organisatie onder begeleiding van Green of Black Belt? Dan is de Lean Six Sigma Orange Belt de opleiding iets voor jou.


Tijdens deze opleiding ga je écht leren wat Lean Six Sigma in de praktijk betekent en hoe jij kunt bijdragen aan verbeterprojecten binnen de organisatie.

Voor wie is deze opleiding?

De Lean Six Sigma Orange Belt is voor iedereen die zelf aan de slag wil gaan met kleine verbeterinitiatieven. Ook voor verbeterprofessionals die de kennis en tools willen leren en beheersen om zo een bijdrage te kunnen leveren aan een groter verbetertraject is deze opleiding uitermate geschikt.

Wat kun je als Lean Six Sigma Orange Belt?

Je kent de basis van Lean Six Sigma. Je begrijpt niet alleen de verbetertaal van Lean Six Sigma, maar je hebt ook de kennis en middelen om het zélf op een praktische manier toe te passen. Je kunt na deze opleiding zelfstandig kleine verbeterprojecten leiden óf bijdragen aan grote Lean Six Sigma verbeterprojecten.

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: E-learning

Kosten: €795,-

Duur: 1 dag + e-learning

Aantal deelnemers: -

Doelgroep: Professionals

Taal: Nederlands / Engels

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen van UPD