Yellow Belt in Lean

Aanbieder
UPD
Type
E-learning
Kosten
€295,-
Duur
halve dag
Aantal deelnemers
-
Doelgroep
Professionals
Taal
Nederlands / Engels

Direct aan de slag met de basisbegrippen van continu verbeteren? De digitale basistraining Yellow Belt in Lean helpt cursisten snel op gang.

De Yellow Belt in Lean is een compacte basisopleiding voor iedereen die wil weten wat Lean precies inhoudt en wat je er precies mee kunt. Binnen een halve dag leer je de basisbeginselen van Lean, begrijp je de ‘Lean-taal’ beter en ontvang je ook nog eens een internationaal geaccrediteerd certificaat.

Voor wie is deze opleiding?

De Yellow Belt in Lean is voor iedereen die tijdens zijn werk in aanraking komt met Lean. Bijvoorbeeld doordat teams of afdelingen al met Lean werken, maar ook voor iedereen die zelf in kleine stapjes aan de slag wil met Lean is deze opleiding zeer geschikt.

Wat kun je als Yellow Belt in Lean?

Als Yellow Belt heb je het doel van Lean helder voor ogen en begrijp je wat je rol is binnen verbeterinitiatieven. Je communiceert makkelijk met je collega’s, want jullie spreken allemaal dezelfde ‘verbetertaal’. Met de tools en technieken die je hebt geleerd, herken je verborgen verspillingen in je eigen werkomgeving en die van je klant.

Algemene informatie

Aanbieder: UPD

Type: E-learning

Kosten: €295,-

Duur: halve dag

Aantal deelnemers: -

Doelgroep: Professionals

Taal: Nederlands / Engels

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen van UPD

Meer opleidingen