Prince2® Foundation

Aanbieder
WIN
Type
Training
Kosten
€990,-
Duur
2 dagen
Aantal deelnemers
Onbekend
Doelgroep
PMO Professionals
Taal
Nederlands

DOEL VAN DE TRAINING
Het doel van deze training: de PRINCE2® methode jezelf eigen maken, zodat je deze met succes in de praktijk kunt toepassen. PRINCE2® biedt alle handvatten om een project voor te bereiden, te ontwerpen, uit te voeren en succesvol af te afronden. Na afloop van PRINCE2® Foundation training ben je in staat om op een gestructureerde manier projecten optimaal te plannen, te organiseren, te leiden en te sturen op de Business Case: het ‘waarom’ van het project.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING EEN MUST?
WIN biedt deze training aan voor iedere professional, die zich wil ontwikkelen op het gebied van projectmanagement. Van projectleiders die graag meer structuur willen geven en grip willen hebben op projecten, tot professionals die werkzaam zijn of gaan werken in een projectomgeving. Bijvoorbeeld in de rol van projectmanager, projectmedewerker of projectmanagement officer.

PRINCE2® FOUNDATION CERTIFICERING
Deze training is inclusief het examen voor de officiële PRINCE2® Foundation certificering. Onze training is dan ook een must voor iedereen, die dit certificaat wil halen.

GEWENSTE VOORKENNIS
Je hebt minimaal HBO denk- en werkniveau. Je werkt in een projectomgeving, of hebt de ambitie om in een projectomgeving te werken.

INHOUD VAN DE TRAINING
De training PRINCE2® Foundation wordt gegeven door onze PRINCE2® trainer, met een schat aan kennis en ervaring die we graag met jou delen. Tijdens de training gaan we in op de principes van projectmatig werken volgens PRINCE2®. Daarnaast komen ook de thema’s en de projectprocessen van deze methodiek aan bod. Ook leer je hoe je de PRINCE2® methode kunt implementeren en borgen. En je gaat aan de slag met verschillende PRINCE2® beheersinstrumenten, zoals: Project Brief, Business Case, Hoofdpuntenrapport, Wijzigingsverzoek en Leerpuntenrapport.

Aan de hand van (eigen) casuïstiek word je op een interactieve en praktische manier uitgedaagd, om de PRINCE2® methode in de dagelijkse praktijk toe te passen.

RESULTAAT
Na afloop van de training PRINCE2® Foundation beschik je over alle bagage, om deze projectmanagement-methode met succes in de praktijk toe te passen:

‣ Je kent alle principes van de PRINCE2® methode, waaronder de product gebaseerde aanpak. Deze weet je helder te formuleren en tot uitvoering te brengen in je eigen project.

‣ Je bent op de hoogte van de verschillende thema’s, die aandacht nodig hebben in een project, zoals de Business Case, organisatie, wijziging en risico. En je kunt deze direct vertalen naar de praktijk.

‣ Je kent de werking en toepassing van alle projectmanagement-processen en ieders rol hierin. Je beschikt over de nodige handvatten, om deze te borgen in je eigen projectomgeving.

‣ Je kent de rollen en verantwoordelijkheden binnen een project. En je weet wat er van alle projectbetrokkenen wordt verwacht.

‣ Je weet hoe je een escalatieroute moet inbedden, zodra de doelstellingen niet gehaald (dreigen te) worden.

HOOGSTE KWALITEIT

Met deze training verbinden wij ons aan Lagant als ATO (Accredited Training Organisation). Onze training voldoet dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen.

PRIJS
De investering voor de PRINCE2® Foundation training INCLUSIEF EXAMEN bedraagt € 990,- (excl. BTW) per persoon. Het opleidingsmateriaal, lunch en versnaperingen zijn bij de prijs inbegrepen.

*Indien er interesse is in de PRINCE2® Practitioner training is dit incompany ook mogelijk

Algemene informatie

Aanbieder: WIN

Type: Training

Kosten: €990,-

Duur: 2 dagen

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: PMO Professionals

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Project Management

Meer opleidingen in Project Management

Meer opleidingen van WIN

Meer opleidingen van WIN

Meer opleidingen