Persoonlijke impact

Aanbieder
WIN
Type
Training
Kosten
€1.395,-
Duur
3 dagen
Aantal deelnemers
Onbekend
Doelgroep
PMO professionals
Taal
Nederlands

DOEL VAN DE TRAINING
Deze training biedt gedegen theoretische en praktische kennis van de ‘zachte’ sociale aspecten, die je écht helpen om te groeien in je vak. Tijdens de training wordt aandacht besteed aan het effectief communiceren in de projectorganisatie, het zichtbaar innemen van jouw positie in het dynamische speelveld van de projectorganisatie en het beïnvloeden van de projectomgeving.

VOOR WIE?
WIN heeft deze ‘soft skills’ training specifiek ontwikkeld voor PMO professionals, die hun (inter)persoonlijke vaardigheden verder willen ontwikkelen. Wil je nóg succesvoller worden in je werk als PMO’er? Dan is dit de training voor jou!

GEWENSTE VOORKENNIS
Je bent werkzaam als PMO’er en je hebt twee tot drie jaar werkervaring binnen projectomgevingen.

INHOUD VAN DE TRAINING
Deze driedaagse training wordt gegeven door bevlogen professionals, die reeds hun strepen in het PMO vak hebben verdiend. De casussen komen rechtstreeks uit de praktijk en zijn daardoor herkenbaar en direct toe te passen in de eigen projectomgeving.

DAG 1: STUREN ZONDER MACHT
Hoe anticipeer je het beste op je omgeving? Tijdens de tweede dag leer je welke beïnvloedingsvaardigheden in bepaalde situaties het verschil kunnen maken. We combineren de theorie (zoals de Roos van Leary) met praktijkvoorbeelden, zodat je het direct toe kunt passen in je eigen omgeving.

DAG 2: EFFECTIEF COMMUNICEREN
Hoe kun je omgevingsbewuster communiceren? Je oefent met verschillende gesprekstechnieken, zoals LSD, gekoppeld aan voorbeelden uit de PMO praktijk. We geven je inzicht in de verschillende communicatie- en gedragsstijlen (op basis van het DISC-model) en welke benaderingswijze hierop het beste aansluit.

DAG 3: ZICHTBAARHEID & POSITIONERING
Hoe zet je jezelf op de kaart binnen de organisatie? Tijdens deze dag gaan we in op hoe je jouw zichtbaarheid binnen de projectorganisatie vergroot. Hierbij maken we gebruik van het kernkwadrant van Ofman. Daarnaast ga je werken aan jouw eigen ‘elevator pitch’.

RESULTAAT
Na afloop van de training heb je de PMO soft skills in huis en weet je deze direct in de praktijk te benutten, om nog succesvoller te worden in je vak. Met het verbeteren van je (inter)persoonlijke vaardigheden groeit ook je zelfvertrouwen, weerbaarheid en wendbaarheid. Daarmee leg je de basis voor verdere groei, als professional én als mens.

PRIJS
De investering voor deze driedaagse training bedraagt € 1.395,- p.p. inclusief het benodigde opleidingsmateriaal en catering en exclusief 21% BTW.

Algemene informatie

Aanbieder: WIN

Type: Training

Kosten: €1.395,-

Duur: 3 dagen

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: PMO professionals

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Project Management

Meer opleidingen in Project Management

Meer opleidingen van WIN

Meer opleidingen van WIN

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.