IPMA PMO

Aanbieder
WIN
Type
Training
Kosten
€1.395,-
Duur
4 dagen
Aantal deelnemers
Onbekend
Doelgroep
Professionals
Taal
Nederlands

DOEL VAN DE TRAINING
WIN geeft de IPMA PMO opleiding met één duidelijk doel: PMO professionals nóg sterker maken in hun vak. Zowel in praktische als inhoudelijke zin. Deze opleiding is gebaseerd op de richtlijnen van de IPMA Nederlandse Competence Baseline 4 en bereid je voor op de officiële IPMA PMO certificering.

VOOR WIE?
Dit is dé opleiding voor de PMO professional, die een verdiepingsslag wil maken binnen het vakgebied en zijn of haar vaardigheden sterk wil verbeteren. Je hebt behoefte aan meer theoretische onderbouwing, betere hard en soft skills en officiële erkenning met certificering.

GEWENSTE VOORKENNIS
Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een ondersteunende rol binnen een projectomgeving. Kennis van en ervaring met verschillende projectmanagement methodieken, zoals PRINCE2 Foundation en/of projectmatig werken verdient de voorkeur.

INHOUD VAN DE TRAINING
De opleiding bestaat uit drie onderdelen, die je tot je kunt nemen via onze e-learning module en twee opleidingsdagen.

 1. CONTEXT
  Je leert alles over de projectorganisatie-structuur, aspecten uit PRINCE2, MSP, MoP, P3O-structuur en bedrijfsorganisatie.
 2. HARD SKILLS
  Wij helpen je bij het verbeteren van je technische vaardigheden. Daarbij richten we ons vooral op verschillende processen en technieken.
  Processen: projectstart, planning, PID en uitvoeringsbegeleiding.
  Technieken: configuratie-, change-, risico-, issue-, kennis- en kwaliteitsmanagement, (hoofdpunten)rapportage, dashboard, earned value analyse en planning.
 3. SOFT SKILLS
  Tijdens de training verbeter je ook je (inter)persoonlijke vaardigheden op het gebied van communicatie, houding, gedrag, persoonlijke effectiviteit, presentatie en reflectie.

RESULTAAT
Na afronding van de opleiding ben je goed voorbereid op het afleggen van het examen en het behalen van de IPMA certificering. Je beschikt over diepere kennis, vaardigheden en een unieke toolkit om nóg sterker te worden binnen je vak. Daarnaast heb je nieuwe vakgenoten ontmoet, kennis met elkaar gedeeld en je netwerk vergroot. Bovenal: je bent in staat om zelfstandig een project, programma of portfolio professioneel te ondersteunen.

PRIJS
De investering voor deze tweedaagse opleiding bedraagt € 1.395 p.p. excl. BTW, inclusief e-learning, literatuur, lunch en versnaperingen.
Het examen voor de certificering via IPMA zijn exclusief.

Algemene informatie

Aanbieder: WIN

Type: Training

Kosten: €1.395,-

Duur: 4 dagen

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: Professionals

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Project Management

Meer opleidingen in Project Management

Meer opleidingen van WIN

Meer opleidingen van WIN