Lean Six Sigma Orange Belt

Aanbieder
Type
Training
Kosten
€1.895,-
Duur
4 dagen
Aantal deelnemers
12
Doelgroep
Alle medewerkers die direct of indirect betrokken zijn bij Lean of Six Sigma projecten, waaronder proceseigenaren, administratieve en financiële medewerkers en medewerkers kwaliteitszorg.
Taal
Nederlands

Een Lean Six Sigma Orange Belt is kundig op het gebied van Basic Problem Solving en is bekend met de Lean Six Sigma methodiek en tools. De Orange Belt is teamleider bij verbeterprojecten in zijn directe werkomgeving. Tevens levert hij als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten.

Na deze training bent u bekend met de methodiek alsmede de belangrijkste instrumenten, begrippen en afkortingen binnen Lean Six Sigma. U leert wat Lean Six Sigma voor uw organisatie kan betekenen en hoe u kunt bijdragen aan het verbeteren van processen.

Duur

Deze opleiding bestaat uit 4 dagen. De Lean Six Sigma Orange Belt voor Industrie kan ook in de avonduren gevolgd worden (8 avonden).

Studiebelasting

Een Lean Six Sigma Orange Belt training levert u het meeste op als u tijd neemt om de leerstof voor te bereiden en te bestuderen. Wij adviseren altijd 8 uur voorbereiding en bestudering voor 8 uur les. De studiebelasting bedraagt daarmee circa 32 uur. Uiteraard kan dit voor iedereen anders zijn.

Materiaal

yellow orange belt

De training voorziet in een trainingsmanual met daarin alle presentaties. Verder ontvangt u het boek “Lean Six Sigma Orange Belt” uit de serie “Climbing the Mountain” met het bijbehorende oefenboek en een aantal handige templates.

Niveau

MBO / HBO

Minimum aantal deelnemers

De training gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

Incompany

Deze training kan voor iedere organisatie in iedere bedrijfstak incompany worden verzorgd. Een incompany training biedt u de mogelijkheid om de training organisatiespecifiek te maken, zodat tijdens de training direct de vertaalslag wordt gemaakt tussen de theorie en uw eigen praktijk. Neemt u contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

Algemene informatie

Aanbieder: Symbol

Type: Training

Kosten: €1.895,-

Duur: 4 dagen

Aantal deelnemers: 12

Doelgroep: Alle medewerkers die direct of indirect betrokken zijn bij Lean of Six Sigma projecten, waaronder proceseigenaren, administratieve en financiële medewerkers en medewerkers kwaliteitszorg.

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Opleiding Aanbieder Duur
Lean Six Sigma Green Belt Symbol Symbol 8 dagen
Black Belt in Lean UPD UPD 12 dagen + e-learning
Lean Yellow Belt Leanprofs Leanprofs 3 dagen
Black Belt Lean Six Sigma Partners Lean Six Sigma Partners Meerdere dagen
Lean Green Belt Improvery Improvery meerdere dagen
Lean Yellow Belt Symbol Symbol 2 dagen
Yellow Belt training Lean Six Sigma Partners Lean Six Sigma Partners 1 dag
The Lean Experience Symbol Symbol 1,5 dagen

Meer opleidingen van Symbol

Meer opleidingen van Symbol

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.