Lean Six Sigma Orange Belt

Aanbieder
Type
Training
Kosten
€1.895,-
Duur
4 dagen
Aantal deelnemers
12
Doelgroep
Alle medewerkers die direct of indirect betrokken zijn bij Lean of Six Sigma projecten, waaronder proceseigenaren, administratieve en financiële medewerkers en medewerkers kwaliteitszorg.
Taal
Nederlands

Een Lean Six Sigma Orange Belt is kundig op het gebied van Basic Problem Solving en is bekend met de Lean Six Sigma methodiek en tools. Als Orange Belt ben je teamleider bij verbeterprojecten in je directe werkomgeving. Ook lever je als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten. Wil jij een training belt volgen? Bij Symbol volg je een professionele en vakkundige Orange Belt Lean training.

Voor wie is de Orange Belt training?

Alle medewerkers die direct of indirect betrokken zijn bij Lean of Six Sigma projecten, waaronder proceseigenaren, administratieve en financiële medewerkers en medewerkers kwaliteitszorg, operators, bedrijfsleiders, supervisors en engineers. Belt Lean Six Sigma is dan ook zeer geschikt voor een brede doelgroep. Wanneer jij jezelf wilt blijven ontwikkelen op het gebied van continue verbetering binnen een bedrijf is een Orange Belt Lean training, of een andere training belt, interessant voor jou. 

Doelstelling van Orange Belt Lean Six Sigma

Na deze training ben je bekend met de methodiek alsmede de belangrijkste instrumenten, begrippen en afkortingen binnen Lean Six Sigma. Je leert wat Lean Management of Lean Manufacturing en Six Sigma voor je organisatie kan betekenen en hoe je kunt bijdragen aan het verbeteren van processen. Deze Belt Lean Six Sigma training heeft als doel dat je de principes van Lean begrijpt en vervolgens kunt toepassen in de praktijk. Er wordt tijdens de Orange training Belt gekeken naar klantwaarde, het in kaart brengen van processen en de stappen die je neemt om een bepaald proces te verbeteren. Je legt een stevige basis, zodat je direct met Lean Six Sigma aan de slag kunt gaan.

Duur 

Deze opleiding bestaat uit 4 dagen. De Lean Six Sigma Orange Belt voor Industrie kan ook in de avonduren gevolgd worden (8 avonden). 

Niveau

MBO / HBO.

Studiebelasting Orange belt opleiding

Een Lean Six Sigma Orange Belt training levert je het meeste op als je tijd neemt om de leerstof voor te bereiden en te bestuderen. Wij adviseren altijd 8 uur voorbereiding en bestudering voor 8 uur les. De studiebelasting bedraagt daarmee circa 64 uur. Uiteraard kan dit voor iedereen anders zijn.

Inschrijvingsmogelijkheden

Algemene informatie

Aanbieder: Symbol

Type: Training

Kosten: €1.895,-

Duur: 4 dagen

Aantal deelnemers: 12

Doelgroep: Alle medewerkers die direct of indirect betrokken zijn bij Lean of Six Sigma projecten, waaronder proceseigenaren, administratieve en financiële medewerkers en medewerkers kwaliteitszorg.

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen van Symbol

Meer opleidingen van Symbol