Lean Green Belt

Aanbieder
Type
Training
Kosten
€2.490,-
Duur
5 dagen
Locatie
Enschede
Aantal deelnemers
12
Doelgroep
Projectleiders, teamleiders en engineers die Lean projecten uitvoeren.
Taal
Nederlands

Lean Green Belts zijn de kartrekkers en projectleiders van verbeterprojecten. De Lean werkwijze is erop gericht om maximale waarde voor de klant te realiseren met zo min mogelijk verspillingen (muda). Door slim en efficiënt te werken gaan de kosten omlaag, wat leidt tot een verbetering van klantbeleving en bedrijfsresultaat.

Hybride  of virtual classroom: altijd veilig!

Je kunt kiezen of je de training 'hybride' of volledig in de 'virtual classroom' wilt volgen. Kies je voor de 'hybride' variant, dan kun je per trainingsdag bepalen of je deze dag op locatie volgt of online in de virtual classroom. Op locatie volgen we de richtlijnen van het RIVM. De 'virtual classroom' trainingen worden volledig online gegeven. Kortom, wacht niet langer af maar ga 'gewoon' weer lekker aan de slag!

Doelstelling

Na deze training bent u in staat om processen en waardestromen in kaart te brengen. U beheerst tevens een groot aantal praktische instrumenten om processen stabieler te maken en om doorlooptijden te verkorten.

Internationaal erkend certificaat

Voor onze Lean Green Belt training wordt de mogelijkheid geboden om via de LSSA (Lean Six Sigma Academy) een internationaal erkend certificaat te behalen. Het volledige certificaat omvat een theorie- en praktijkexamen. Het examen wordt afgenomen volgens de richtlijnen van de LSSA.

Algemene informatie

Aanbieder: Symbol

Type: Training

Kosten: €2.490,-

Duur: 5 dagen

Locatie: Enschede

Aantal deelnemers: 12

Doelgroep: Projectleiders, teamleiders en engineers die Lean projecten uitvoeren.

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen in Lean & SixSigma

Meer opleidingen van Symbol

Meer opleidingen van Symbol

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.