VKA adviseur presenteert op social media seminar

13 oktober 2010 Consultancy.nl

Verdonck, Klooster & Associates (VKA) zal spreken over de organisatorische en ICT aspecten van social media  tijdens de seminar Social Media: “Kansen en bedreigingen voor uw organisatie”

Op 9 november organiseren Software Connection en Clearswift op de Britse ambassade te Den Haag een seminar over Social Media. Het doel van de seminar is om geïnteresseerden uitgebreid te informeren over de juridische, marketing en IT security aspecten van social media.

Danny Frietman, Senior Consultant bij Verdonck, Klooster & Associates

Tijdens de seminar zal Danny Frietman, adviseur bij management en IT consulting bureau Verdonck, Klooster & Associates een workshop geven over de organisatorische en ICT aspecten van social media.

Over social media

Social media vormen een perfect middel om snel en efficiënt in contact te kunnen komen met belangrijke relaties. In dit opzicht vormen Social media een zeer bruikbaar wapen. Aan de andere kant maakt de snelle groei en constante verandering van social media het moeilijk voor organisaties om grip te houden op een veilig en productief gebruik ervan. Social media kunnen organisaties dus veel profijt opleveren, mits aan de juiste voorwaarden wordt voldaan wat betreft gebruik en de bescherming van bedrijfsinformatie.

Keynote sprekers en details van het seminar Social Media:

• Dhr. Danny Frietman, senior consultant bij Verdonck, Klooster & Associates
• Dhr. Wouter Morselt, advocaat gespecialiseerd in Social Media
• Dhr. Jan Posdijk, managing partner van de Profound Groep B.V.
• Dhr. Alyn Hockey, director product management van Clearswift ltd.

Datum en tijd: dinsdag 9 november van 14.00 - 17.00
Locatie: Britse Ambassade, Lange Voorhout 10, 2514 ED te Den Haag

Nieuws

Meer nieuws over