Thaesis medeoprichter in jury Accenture Innovation Awards

11 september 2008 Consultancy.nl
Profielen
Meer nieuws over

De jury van de Accenture Media & Communication Innovation Awards 2008 staat onder leiding van Theo Huibers, medeoprichter van adviesbureau Thaesis. De jury bestaat verder uit elf professionals uit de media- en communicatie industrie, die ieder vanuit hun eigen expertisegebied de concepten hebben beoordeeld.

Bekendmaking van de top 50

Vandaag maakt Theo Huibers de top 50 bekend. ”Nog meer dan vorig jaar werd de jury bij het samenstellen van de top 50 uitgedaagd door de ingeschreven concepten”, zegt juryvoorzitter Huibers. “Onder de inzendingen waren zeer veel interessante en echt innovatieve concepten. Waar ik vooral naar gekeken heb is haalbaarheid, hoe kun je winst maken met dit concept.”

Over de Accenture Innovation Awards

Accenture heeft vorig jaar de Media Communication & Innovation Awards in het leven geroepen om innovatie in de Nederlandse media- en communicatie-industrie te erkennen en de waardering en aandacht te geven die het verdient. De 50 genomineerden maken kans op de ‘Blauwe Tulp’, de award die tijdens het Media & Communication Innovation Seminar op 23 oktober wordt uitgereikt. Het winnende concept mag zich één jaar lang het ‘beste innovatieve concept’ in de media- en communicatie industrie noemen, en wint EUR 50.000,- aan mediawaarde.