Risk Executives nieuwe Finace tak na Centric overname

18 oktober 2006 517
Profielen
Meer nieuws over

ICT dienstverlener Centric heeft Risk Executives overgenomen. Risk Executives, een financieel adviesbureau gericht op de financiele sector, wordt als een zelfstandige business unit gepositioneerd onder de Centric-dochter Finace. De werkwijze, directie en de personele samenstelling blijven daarmee ongewijzigd. Met de overname versterkt Finace uit Amstelveen de branchegroep Banking & Insurance.

Risk Executives bestaat uit circa 50 consultants die verzekeringsmaatschappijen, assurantietussenpersonen en pensioenfondsen in Nederland met praktische assurantieknowhow ondersteunen. Risk Executives levert niet alleen tijdelijke capaciteit, maar richt ook omgevingen voor acceptatie en schadebehandeling in. De dienstverlening behelst detachering, consultancy en project- en interim-management.

Finance is sinds september 2005 onderdeel van Centric na de overname.  
 
Over Finace 
Finace ondersteunt overheid en top 200-organisaties in Nederland op het gebied van finance, de combinatie finance/ICT, security en HR. De kerncompetenties van Finace zijn: corporate governance, externe verslaggeving, financiële registratie en informatie, controlling, management information services en information security. Finace heeft meer dan 400 adviseurs in dienst en is gevestigd in Amstelveen.