Paul van der Knaap van Atos Consulting naar G4S

23 september 2010 Consultancy.nl

Paul van der Knaap is aangetreden als Solutions Director Netherlands & Belgium bij G4S Cash Solutions. Hij is primair verantwoordelijk voor de Solutions afdeling in zowel Nederland als België.

Opvolger van Marcel Swennenhuis

Van der Knaap, voorheen partner bij Atos Consulting, is opvolger van Marcel Swennenhuis die per 1 juli jongstleden de functie van Solutions Director neerlegde. Hij zal onder meer leiding geven aan de afdelingen Sales, Account Management (Retail & Banking), Solutions development en Marketing en Communicatie.

Expert op het gebied van payment solutions

Paul adviseert organisaties in de financiële sector op het gebied van strategievorming rondom betaalverkeer, effectiviteit van de financiële functie en verbetering van de financiële processen.

Partner bij Atos Consulting

Paul van der Knaap was tot voor kort partner bij Atos Consulting in de Financial Sector en eindverantwoordelijk voor de dienstverlening aan de bancaire sector. Hij was tevens binnen Atos Consulting internationaal verantwoordelijk voor de sector Payments. Paul heeft ruim 12 jaar internationale ervaring in adviesbranche, werkzaam voor Atos Consulting en haar rechtsvoorganger KPMG Consulting.

Nieuws

Meer nieuws over