PA Consulting Group werkt samen met Consultancy.nl

10 maart 2011 Consultancy.nl

PA Consulting Group is per 1 maart 2011 een samenwerking aangegaan met Consultancy.nl.

PA Consulting Group is met meer dan 2,000 adviseurs en opererend in meer dan 20 landen een vooraanstaand wereldwijd adviesbureau.

Consultancy.nl mede-oprichter Larry Zeenny over de samenwerking: "PA Consulting Group wordt al  jaren door Vault erkend als een van de meest prestigieuze adviesbureaus in Europa - in de 2011 ranking 'Top 25 Adviesbureaus in Europa' staat PA  Consulting op #20. PA Consulting Group in Nederland heeft  onlangs de ambitie gesteld om haar externe zichtbaarheid op online platformen en social media in de Nederlandse markt te verhogen. De samenwerking met Consultancy.nl en onze dochter platformen StrategyConsulting.nl en TheConsultancyGroup.nl is daar een onderdeel van. We verwachten PA Consulting Group de komende jaren te ondersteunen op het gebied van marketing, arbeidsmarktcommunicatie en recruitment". 

Over PA Consulting Group

PA Consulting Group onderscheidt zich als onafhankelijke employee-owned organisatie met zeer ervaren management consultants die in slagvaardige teams samenwerken met de klantorganisatie in zowel de private als publieke sector. PA´s dienstverlening beslaat de gehele cyclus, vanaf het initiële idee en het ontwikkelen van de strategie tot en met de uiteindelijke implementatie.

PA biedt haar medewerkers mogelijkheden die zij nergens anders zullen vinden; een toekomst in de consultancy, niet zomaar een baan; een aandeel in de organisatie en een omgeving waar individuen en ideeën er toe doen. 

Over Consultancy.nl

Consultancy.nl is het online platform voor de adviesbranche. Consultancy.nl is in augustus 2009 gelanceerd en werkt samen met meer dan 50 gerenommeerde strategy, management, ICT en financial advisory adviesbureaus op het gebied van marketing, arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

Nieuws