Hetty Linden Overheidsmanager van het Jaar 2010

06 december 2010 Consultancy.nl

Hetty Linden is op woensdagavond 24 november 2010 in de Ridderzaal in Den Haag uitgeroepen tot Overheidsmanager van het Jaar 2010. Zij ontving, in aanwezigheid van kopstukken uit de overheid, politiek en het bedrijfsleven, de award uit handen van de minister  van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Piet Hein Donner. Dit jaar werd de prijs in de publieke sector voor de 13e keer toegekend.

De jury van de stichting Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar prees Linden om haar sterke inhoudelijke drive en visie op aansluiting tussen preventie en zorg, waarmee ze de geïnstitutionaliseerde manieren waarop over zorg wordt gedacht doorbreekt en het perspectief op gezondheid verbreedt.

Mevrouw Hetty Linden is de directeur van de GG&GD Utrecht, die bijdraagt aan de versterking van de publieke gezondheid in de stad. Hetty Linden verzet baanbrekend werk op het gebied van de gezondheidszorg in de gemeente Utrecht. ”, zo zegt Johan Remkes, juryvoorzitter. De trotse winnares reageert enthousiast: “Werken bij de overheid is het meest interessante vak dat er is. Problemen zijn vaak dermate complex en moeten door de overheid worden opgelost.”

3 adviesbureaus zijn partner van de award

De Verkiezing van de Overheidsmanager van het Jaar wordt gesteund door 14 verschillende partners. Onder de partners bevinden zich ook drie adviesbureaus met een sterke focus op de publieke sector: BMC, Ordina en Verdonck, Klooster & Associates.