First Dutch adviseert TriFinance met Eagle overname

18 november 2010 Consultancy.nl

Vanmorgen werd bekend dat finance en control dienstverlener TriFinance sectorgenoot Eagle Staffing & Advisory heeft overgenomenDoor de overname telt de onderneming in Nederland nu ruim 150 professionals en kantoren in Amsterdam en Rotterdam. Het nieuwe bedrijf gaat verder onder de naam TriFinance. De aandeelhouders van TriFinance werden tijdens de deal geadviseerd door First Dutch.

TriFinance ondersteunt finance afdelingen van bedrijven met advies en projectleiding, tijdelijke ondersteuning met project consultants en interim managers en werving en selectie.

TriFinance
Het adviesbureau startte haar activiteiten 9 jaar geleden in België waar het bedrijf vandaag de dag 360 professionals in dienst heeft. Enkele jaren later volgden start-ups in Nederland (2005) en in Duitsland (2006) met een vestiging in Düsseldorf.

Voor de Nederlandse markt was TriFinance op zoek naar een strategische partner om vanuit een stevige positie te kunnen doorgroeien.

Eagle Staffing & Advisory
Dienstverlener Eagle Staffing & Advisory werd acht jaar geleden opgericht door de twee voormalige PwC partners Rob Bergers en Victor Scheffers. Vanuit Barendrecht wisten zij het bedrijf uit te bouwen in het zuiden van het land op het gebied van staffing en advies voor de financiële functie.

Nieuws

Meer nieuws over