TriFinance koopt Eagle Staffing & Advisory

18 november 2010 Consultancy.nl

Finance & control specialist TriFinance heeft sectorgenoot Eagle Staffing & Advisory overgenomen. Door de overname heeft het nieuwe bedrijf nu ruim 150 finance consultants verspreid over kantoren in Amsterdam en Rotterdam. De dagelijkse leiding van het adviesbureau, dat verder gaat onder de naam TriFinance, komt in handen van de voormalige Eagle directie Rob Bergers en Victor Scheffers.

TriFinance ondersteunt het financieel departement met advies en projectleiding, tijdelijke ondersteuning met project consultants en interim managers en werving en selectie.

Het adviesbureau is negen jaar geleden opgericht in België. Enkele jaren later volgden start-ups in Nederland (2005) en in Duitsland (2006). Het consultancykantoor heeft inmddels 600 professionals, die opereren vanuit 6 kantoren in België (Brussel, Antwerpen en Gent), Nederland (Amsterdam en Rotterdam) en Duitsland (Düsseldorf).

Trifinance

Overnamepartner
Voor de Nederlandse markt was TriFinance op zoek naar een strategische partner om vanuit een stevige positie te kunnen doorgroeien. Eagle Staffing & Advisory, dat 8 jaar geleden werd opgericht door de twee voormalige PwC partners Rob Bergers en Victor Scheffers, paste goed in het profiel.

Rob Bergers, Managing Director van TriFinance Nederland: "Al bij het eerste contact met TriFinance was er een fit. Het is een bedrijf met een heel mooie track record gebaseerd op een sterke filosofie en een unieke combinatie van knowhow, praktijkgerichte aanpak en een originele kijk op talentontwikkeling. Binnen de ‘carrière Hub’ kunnen professionals doen en leren onder begeleiding van zeer ervaren mensen. Het is een heel aantrekkelijk concept voor professionals die een sprong willen maken in de leercurve en hun loopbaan. Dit sprak ons erg aan en hun slogan naar klanten toe, ‘we zijn eerder een slim doeteam dan een denktank’ ligt ook helemaal in lijn met onze aanpak".

"In Nederland heeft TriFinance een kwalitatieve reputatie opgebouwd maar was nog relatief klein. De nieuwe combinatie biedt veel potentieel. We kijken dan ook met veel vertrouwen naar de toekomst" vervolgt de nieuwe topman.

Nieuws

Meer nieuws over