E&Y, AEF en TG genomineerd voor Sport&Zaken award

27 juli 2011 Consultancy.nl

Adviesbureaus Ernst & Young, Andersson Ellfers Felix en Twynstra Gudde zijn 3 van 5 genomineerden van de Sport & Zaken Advies Trofee 2011. De bedrijven zijn genomineerd omdat ze in 2010 kosteloos een effectief adviestraject bij een sportorganisatie hebben uitgevoerd. De professionele jury, onder leiding van toproeier Sjoerd Hamburger, bepaalt uiteindelijk op 3 november welke organisatie het meest impactvolle adviestraject heeft begeleid.

Advocatenkantoor Smithuijsen Winter & de Vries en IMS de gruijter meijerink & partners zijn de overige twee genomineerde bedrijven.

Sport & Zaken helpt met haar programma Advies sportbonden, - verenigingen en maatschappelijke sportorganisaties hun ambities te realiseren door ze kosteloos te koppelen aan adviseurs uit het bedrijfsleven. Hiermee draagt Advies bij aan de algemene missie van Sport & Zaken om de sportsector in Nederland duurzaam te versterken. Per jaar worden er zo'n 50 adviestrajecten uitgevoerd. Met de Sport & Zaken Advies Trofee wil Sport & Zaken de organisaties in het zonnetje zetten en laten zien wat de waarde van extern advies kan zijn voor een sportorganisatie.

De vijf genomineerde adviestrajecten:

  • Ernst & Young voor de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond: opstellen financieringsmodel nieuw zwembadconcept
  • Smithuijsen Winter & de Vries advocaten voor de Nederlandse Kruisboog Bond: verzorgen juridische zekerheid bij verhuur van mobiele kruisboogbaan
  • Andersson Elffers Felix voor Judo Bond Nederland: evaluatie herinrichting bestuurlijke organisatie
  • IMS de gruijter meijerink & partners voor Algemene Utrechtse Studenten Roeivereniging Orca: opstellen wervingsstrategie talenten
  • Twynstra Gudde voor de Nederlandse Volleybal Bond: ontwikkelen cultuurveranderingsontwerp

Winnaar bekend op 3 november
Alle bedrijven en sportorganisaties presenteren op de Genomineerdendag op 8 september hun traject, waarna de jury de twee meest succesvolle adviestrajecten van 2010 kiest. Tijdens de Sport & Zaken Relatiedag op 3 november wordt de winnaar gekozen en de Advies Trofee uitgereikt aan het adviserende bedrijf. De Advies Trofee wordt dit jaar voor de zesde keer uitgereikt.

Nieuws