Consultancy top aanwezig op WEF 2010 in Davos

29 januari 2010 Consultancy.nl

Het World Economic Forum (WEF), opgericht in 1971 door Prof. Klaus M. Schwab, vindt momenteel plaats in het modaine Davos. Deze jaarlijkse bijeenkomst van de CEO's van de grootste bedrijven ter wereld, internationale politici en geselecteerde intellectuelen en journalisten, telt in totaal zo'n 2.000 personen. Het WEF wordt overigens internationaal erkend als een machtig adviesorgaan, aangezien het een grote invloed op de wereldwijde besluitvorming heeft.

Het WEF 2010 vindt plaats van 27 januari tot en met 31 januari en heeft als thema “Improve the State of the World: Rethink, Redesign, Rebuild”. Net als voorgaande jaren nemen ook nu weer gerenommeerde consultancy bureaus een prominente rol in bij de organisatie van dit forum en hun bijdrage aan de vele discussies en workshops. Bekende consultancy kantoren als Accenture, Bain & Company, Booz & Company, The Boston Consulting Group, Deloitte, Infosys, KPMG, Ernst & Young, McKinsey & Company en PwC vullen de lijst van partners dit jaar aan.

Diverse CEO’s van bovengenoemde adviesbureaus nemen actief deel aan het forum. Video interviews met deze CEO’s zijn hier te bezichtigen.

Nieuws