ConQuaestor huurt kantoor aan de Zuidas - Amsterdam

05 december 2011 Consultancy.nl

ConQuaestor heeft ruim 8,000 m2 vloeroppervlakte gehuurd in het nieuwe project Gershwin aan de Zuidas in Amsterdam. Het kantoor wordt onderdeel van een nieuw groot project van 33.700 m2 op de hoek van de Buitenveldertselaan en Mahlerlaan. De bouw start in 2013 en het adviesbureau zal naar verwachting medio 2014 het kantoor in gebruik nemen. ConQuaestor betrekt al jarenlang een kantoor in gebouw Viñoly aan de Zuidas.

Verschillende adviesbureaus zijn gevestigd aan de Zuidas, waaronder Arthur D. Little, Roland Berger, The Boston Consulting Group, McKinsey & Company en Accenture.

Project Gershwin
Het project Gershwin, dat wordt ontwikkeld door o.a. G&S Vastgoed en Syntrus Achmea Vastgoed, bestaat uit een kantoor, woningen en verschillende voorzieningen. Gershwin is het eerste woongebied van Zuidas. De omvang van het gebied is vergelijkbaar met bijvoorbeeld Artis en het KNSM-eiland. De ontwikkeling van de nieuwe woonwijk is volgens de gemeente Amsterdam een belangrijke stap in de totale ontwikkeling van de Zuidas tot een levendig stadscentrum.

Nieuws