Arthur D. Little verhuist naar Zuidas Amsterdam

29 januari 2010 Consultancy.nl

Strategie en managenent consultancy Arthur D. Little maakt in het kader van sterk hernieuwde groei een belangrijke ambitie waar en verhuist van haar huidige locatie in Rotterdam (Willemswerf – Boompjes 40) naar de Zuidas in Amsterdam.

Managing Director van Arthur D. Little Nederland, Martijn Eikelenboom: “De verhuizing van Rotterdam naar het nieuwe kantoor in Amsterdam was voor ons een kwestie van tijd – met onze huidige groei en concrete ambities was het een noodzakelijke stap te nemen”.

Arthur D. Little
Arthur D. Little is een internationaal strategisch adviesbureau dat zich richt op de top van de markt, met een focus op technologie-intensieve ondernemingen zoals telecom, electronica, chemie en de life science sector. Al sinds haar oprichting in 1886 zijn innovatie en ondernemerschap essentiële kenmerken van Arthur D. Little.  Het adviesbureau heeft kantoren in dertig landen wereldwijd en meer dan 1,000 consultants in dienst. Sinds 2002 is Arthur D. Little onderdeel van Altran Technologies. Als gevolg van de samenwerking beschikt Arthur D. Little over de expertise van meer dan 18,000 professionals wereldwijd.

ADL Nederland
Arthur D. Little Benelux is in 1967 opgericht en heeft circa 70 adviseurs in dienst. Het nieuwe adres van Arthur D. Little Nederland: Strawinskylaan 10, Amsterdam.

Nieuws