Capgemini verhuist hoofdkantoor uit Utrecht in 2013

03 maart 2011 Consultancy.nl

Management consulting en IT consulting bureau Capgemini vertrekt naar alle waarschijnlijk in 2013 uit Papendorp, Utrecht. Het huidige hoofdkantoor is, als gevolg van verschillende initiatieven op het gebied van Het Nieuwe Werken, te groot. De huidige Utrechtse vestiging van circa 50.000 vierkante meter werd in 2003 betrokken. Het personeel is inmiddels ingelicht over de plannen.

Kleinere locatie

Capgemini is op zoek naar een kleinere locatie. Door de invoering van Het Nieuwe Werken stelt Capgemini andere wensen aan de huisvesting. Het adviesbureau kan daardoor af met veel minder vierkante meters. Het huurcontract van het huidige pand loopt volgens haar af in 2013.

Nieuwe locatie nog onbekend

Capgemini zal zich de komende maanden oriënteren op een nieuwe locatie voor zijn Nederlandse hoofdkantoor. Het adviesbureau heeft aangegeven dat er vooralsnog nog niets is besloten over de locatie en de verhuisdatum. 'We bezinnen ons nu op de plannen en tot die tijd doen we er geen verdere mededelingen over’ aldus woordvoerster Madelon Kaspers.

Capgemini Nederland heeft naast het hoofdkantoor in Utrecht ook vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Groningen, Heerlen en Voorburg.

Nieuws