Buck Consultants Int. is beste vastgoedadviesbureau

20 november 2009 Consultancy.nl

Het adviesbureau Buck Consultants International bezit in de ogen van overheden, ontwikkelaars, beleggers, woningcorporaties en adviseurs, de beste reputatie van alle vastgoedadviesbureaus in Nederland. Dat blijkt uit de afgelopen maandag gepresenteerde Building Business Reputatie Monitor, die is opgesteld door de Erasmus Universiteit Rotterdam/USP.

"Natuurlijk zijn we zeer tevreden met deze nummer 1-positie. Op aspecten als servicegerichtheid, innovatief vermogen en kostenbewust werken, leveren we volgens onze opdrachtgevers en relaties een prima prestatie. Onze zeventig medewerkers zijn hen zeer erkentelijk voor dit geweldige compliment", aldus drs. René Buck, directeur Buck Consultants International.

Bij de beoordeling van reputaties behaalde Buck Consultants International (BCI) - net als 4 jaar geleden - overall een eerste plaats. "Daarmee zijn we het enige vastgoedadviesbureau dat in de afgelopen 5 jaar altijd in de top-3 stond. Juist in de huidige lastige tijden komt het voor onze opdrachtgevers aan op succesvolle strategie-ontwikkeling, gedegen marktverkenningen, ontwikkeling van nieuwe concepten en concrete visies op gebiedsontwikkeling. De branche oordeelt zeer positief over de kwaliteit die BCI daarbij levert. Daar zijn we trots op". Met deze eerste plaats bleef Buck Consultants International o.a. Arcadis, Grontmij, PwC, Ecorys, Brink Groep, Twynstra Gudde, DHV en Deloitte vóór.

Nieuws

Meer nieuws over