BPM adviesbureau O&i ontvangt Ooa accreditatie

09 februari 2007 Consultancy.nl
Profielen
Meer nieuws over

De Orde van organisatiedeskundigen en -adviseurs (Ooa) heeft het certificaat 'Accredited Consulting Practice (ACP)' toegekend aan BPM adviesbureau O&i. De accreditering is een kroon op het werk van de ruim honderd adviseurs van het adviesbureau.

Het internationaal erkende certificaat wordt voor drie jaar toegekend. Het toont aan dat O&i op het gebied van interne opleiding, ontwikkeling, beoordeling en de kwalificatie van de consultants aan de hoge maatstaven van de International Council of Management Consulting Institutes (ICMCI) voldoet. Deze organisatie ontwikkelde een wereldwijde, professionele standaard voor de adviespraktijk. Ook de interne systemen en processen en de gedragscode van adviesbureaus maken hier onderdeel van uit. Het belang van deze ICMCI-standaard is het bevorderen van de kwaliteit, professionaliteit en ethiek van de beroepsgroep. Daarnaast leidt de standaard tot transparantie als het gaat om professionaliteit en kwaliteit. Daar hebben ook opdrachtgevers sterke behoefte aan.

Als vertegenwoordiger van de ICMCI, kent de Ooa in Nederland de certificaten toe. De certificering betekent dat O&i op gestructureerde wijze de ontwikkeling van haar adviseurs tot Certified Management Consultant (CMC) stimuleert. O&i ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van Business Process Management (BPM).