Booz en A.T. Kearney organiseren Amsterdam MBA Fair

20 september 2011 Consultancy.nl

Op zondag 25 September 2011 organiseert de Ivy Circle Nederland in samenwerking met Booz & Company and A.T. Kearney de Amsterdam MBA Fair 2011. De fair is voor professionals met drie tot vier jaar werkervaring in het bedrijfsleven of de non-profit sector.

De Amsterdam MBA Fair 2011 biedt jonge professionals de kans om zich in één dag bij de beste MBA-scholen te oriënteren op een MBA-opleiding. Gerenommeerde MBA-scholen uit de Verenigde Staten (Chicago, Columbia, Harvard, Kellogg, MIT Sloan, Stanford, TUCK en Wharton) en Europa (IESE, IMD, INSEAD, en London) zullen samen met hun oud-studenten uitgebreid voorlichting geven aan jonge professionals die in Nederland werken en een internationale carrière nastreven. Deelnemers kunnen in één dag kennismaken met twaalf verschillende universiteiten en hun alumni. Deze oud-studenten zijn er om toe te lichten welke stimulans hun MBA-opleiding aan hun loopbaan heeft gegeven. Hierdoor kunnen jonge professionals zich gerichter bij een of meer programma’s aanmelden, passend bij hun competenties en ambities, wat hun selectiekansen verhoogt. De MBA-scholen kunnen zich op hun beurt profileren met hun curriculum, hoogleraren en studiefaciliteiten.

Aanmelden voor de fair kan op deze pagina: www.amsterdammbafair.nl/registration .

Een MBA-studie aan een gerenommeerde business schools biedt perspectief op een glanzende, internationale carrière in het bedrijfsleven, de non-profitsector of de politiek. Zo heeft bijvoorbeeld het meerendeel van ervaren consultants werkzaam in strategy consulting een MBA gevolg aan een van de top universiteiten.

Naast de universiteiten zijn ook vertegenwoordigers van de Fulbright Foundation aanwezig zijn voor advies over studiefinanciering en sponsoring en het Amerikaanse Consulaat voor het verstrekken van voorlichting over procedures voor het verkrijgen van een visa.

Over de Ivy Circle Nederland
De Ivy Circle Nederland is de lokale vereniging van alumni van de beste Amerikaanse universiteiten. Universiteiten die zich hebben aangesloten bij de Ivy Circle zijn Chicago Booth School of Business, Columbia Business School, Harvard Business School, Kellogg School of Management, MIT Sloan, Stanford Graduate School of Business, Tuck School of Business at Dartmouth en Wharton University of Pennsylvania.

Nieuws