Atos Origin helpt Radio 538 met live uitzendingen

27 april 2010 Atos Origin

De DJ’s van Radio 538 zijn de smaakmakers van het grootste Koninginnedagfeest van Nederland. Op het Museumplein in Amsterdam ontvangen zij de hele dag door nationale en internationale artiesten. De radio-uitzendingen zijn op 30 april van 12.00 tot 22.00 uur en worden voor een belangrijk deel mogelijk gemaakt door Atos Origin. De toonaangevende internationale IT-dienstverlener verzorgt het komende jaar de telecom- en internetvoorzieningen van alle locatie-uitzendingen van Radio 538.

De relatie tussen Radio 538 en adviesbureau Atos Origin dateert van de Olympische Spelen in Beijing, waar het IT-bedrijf in het Holland Heineken House voor het eerst verantwoordelijk was voor telefonie- en internetverkeer van Radio 538. Ook de locatie-uitzendingen van het populaire programma ‘Evers Staat Op’ tijdens de Winterspelen in Vancouver eerder dit jaar werden mogelijk gemaakt door Atos Origin. Op basis van deze positieve ervaringen heeft Radio 538 besloten de komende periode al haar IT-voorzieningen, die uitzendingen op locatie mogelijk maken, door Atos Origin te laten verzorgen.

Positieve ervaringen

Het eerstvolgende grote evenement is de locatie-uitzending op Koninginnedag waar Radio 538 traditioneel een groot feest mogelijk maakt op het Museumplein. Dit feest wordt rechtstreeks uitgezonden op de radio. “Na onze positieve ervaringen in Beijing en Vancouver waar we uitzonden vanuit het Holland Heineken Huis gaan we hetzelfde doen op andere locatie-uitzendingen. We hebben in Atos Origin een betrouwbare partner gevonden. Ze hebben in het recente verleden echt topprestaties voor ons geleverd”, aldus Alexander Josiassen, Manager Techniek & Operations van Radio 538.

Nieuws

Meer nieuws over