Finext gaat samenwerking aan met Consultancy.nl

19 augustus 2011 Consultancy.nl & Finext

Finext is een samenwerking aangegaan met het online consultingplatform Consultancy.nl

Finext, een middelgroot consultancy bedrijf opgericht in 1999, richt haar pijlen op de verbetering van de financiële functie van haar klanten. Door middel van een ‘Professional Buy Out’ hebben 70 consultants van Finext in april 2011, de Finext-aandelen van Ordina gekocht. Momenteel heeft Finext 150 consultants in dienst en is gevestigd in Voorburg.

Michel Muskee, consultant bij Finext en expert op het gebied van planning & control, over de samenwerking: “De samenwerking met Consultancy.nl biedt ons de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met kandidaten die zich aangetrokken voelen tot onze organisatie en werkwijze. Daarnaast biedt Consultancy.nl ons een podium om onze naamsbekendheid en netwerk te vergroten."

Consultancy.nl mede-oprichter Larry Zeenny over de samenwerking: "Finext grijpt de verzelfsstandiging aan om zich sterker te positioneren als consulting brand, met de focus op finance & control. Ons consultingplatform biedt Finext de mogelijkheid om haar naamsbekendheid online verder te versterken richting consultants en klanten. Daarnaast wordt het platform goed bezocht door studenten met interesses in gebieden die sterk aansluiten bij de doelgroep van Finext. We zijn verheugd dat we Finext kunnen ondersteunen op het gebied van marketing en communicatie".

Over Finext

Het concreet verbeteren van de financiële functie bij onze klanten is de drijfveer voor de consultants van Finext. Klanten vragen Finext om advies en ondersteuning bij de verbetering van de besturing van de organisatie, de beheersing van kosten, het creëren van transparantie en het managen van risico’s. Creatief, betrokken en ondernemend. Dat typeert onze mensen en onze organisatie. Onze klanten waarderen de kracht van oplossingen gecreëerd door de samenwerking tussen echte vakmensen.

Over Consultancy.nl

Consultancy.nl is het online platform voor de adviesbranche. Consultancy.nl is in augustus 2009 gelanceerd en werkt samen met meer dan 50 gerenommeerde strategy, management, ICT en financial advisory adviesbureaus op het gebied van marketing, arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

Nieuws