Ellen Gijsbers van Twynstra naar ISS Facility Services

18 februari 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Ellen Gijsbers is aangesteld als Projectmanager Publiek Private Samenwerking bij ISS Facility Services. Gijsbers is afkomstig van organisatieadviesbureau Twynstra Gudde, waar ze jarenlang werkte als Adviseur Facility Management en Huisvesting. In haar nieuwe rol bij ISS zal zij zich gaan richten op de publiek private samenwerking (PPS) rondom de nieuwe Rijkslocatie aan de Rijnstraat in Den Haag.

Ellen Gijsbers
Ellen Gijsbers behaalde in 2008 haar master in Facility Management aan de Wageningen Universiteit en Researchcentrum. Reeds tijdens haar (Bachelor-)studie deed ze als Assistent Facility Management relevante ervaring op bij NACCO Materials Handling Group. Tijdens haar master vervulde ze een afstudeerstage in Facility Management bij Twynstra Gudde, waar Gijsbers na haar afstuderen werd aangenomen als Adviseur Facility Management en Huisvesting. Bij Twynstra deed zij veel ervaring op met het ontwerpen en uitvoeren van facilitaire regieorganisaties en de ontwikkeling van facilitaire dienstverleningsconcepten, evenals projectmanagement.

Ellen Gijsbers

ISS Facility Services
Begin februari was het tijd voor een nieuwe uitdaging en stapte Ellen Gijsbers over naar ISS Facility Services. Na ruim zes jaar bij Twynstra Gudde is zij nu aangesteld als Projectmanager Publiek Private Samenwerking bij de wereldwijd opererende facilitaire dienstverlener. In deze functie gaat Gijsbers zich richten op de publiek private samenwerking ten aanzien van de Rijnstraat, waar gewerkt wordt aan de realisatie van een nieuwe Rijkslocatie met ruim vierduizend werkplekken.