Twee wijzigingen in topstructuur van Baker Tilly Berk

16 januari 2015 Consultancy.nl

Baker Tilly Berk heeft begin dit jaar twee wijzigingen in zijn topstructuur doorgevoerd. Ronald Hoeksel is toegetreden tot het bestuur van Baker Tilly Berk, terwijl Henry Geerts is aangesteld als commissaris.

Per 1 januari 2015 is Ronald Hoeksel (44) benoemd tot bestuurslid van Baker Tilly Berk. Hoeksel is sinds 2007 werkzaam voor het accountants- en adviesbureau, daarvoor was hij twaalf jaar in dienst bij Big Four kantoor KPMG, in zijn laatste rol als Senior Manager binnen de Audit praktijk. Naast zijn bestuurstaken en werk in de Zwolse praktijk is Hoeksel voorzitter van Bureau Vaktechniek Accountants. Met de toetreding van Hoeksel bestaat het bestuur van Baker Tilly Berk uit drie leden: Ted Verkade (voorzitter), Rob Loves en Hoeksel zelf.

Ted Verkade - Rob Loves - Ronald Hoeksel - Henry Geerts

Hoeksel maakte de afgelopen jaren ook onderdeel uit van de Raad van Commissarissen (RvC) van Baker Tilly Berk. De ontstane vacature is ingevuld door Henry Geerts, die al sinds 1990 verbonden is aan Baker Tilly Berk en in het verleden ook een termijn diende in de raad van bestuur. Overige leden van de Raad van Commissarissen zijn Arno van der Heijden (voorzitter) en Bart Bos. In een persbericht laat Baker Tilly Berk weten in de loop van 2015 de bezetting van de RvC in overeenstemming te brengen met de voorstellen van de werkgroep Toekomst Accountantsberoep.

Begin dit jaar benoemde zakelijke dienstverlener Baker Tilly Berk drie nieuwe partners.

Nieuws

Meer nieuws over