Jeroen van Alphen en Patrick Tazelaar partner bij Significant

31 december 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Onderzoeks- en adviesbureau Significant heeft het partnerteam uitgebreid met Jeroen van Alphen en Patrick Tazelaar. Met de toetreding van Tazelaar en Van Alphen, die beiden in 2003 nog betrokken waren bij de oprichting van het bureau, stijgt het aantal partners van Significant naar zeven.

Significant is elf jaar geleden opgericht door een groep van bijna 40 voormalig partners en adviseurs van PwC, destijds nog PricewaterhouseCoopers. Anno 2014 telt het bureau ruim 60 professionals die zich richten op opdrachtgevers in het publieke domein, waarbij de focus ligt op zorg, veiligheid en justitie, sociaal domein, mobiliteit en de bedrijfsvoering van publieke organisaties.

Patrick Tazelaar en Jeroen van Alphen - Significant


Zowel Tazelaar en Van Alphen waren in 2003 betrokken bij de start van Significant. Tazelaar had daarvoor zo’n vijf jaar bij PwC gewerkt. Van Alphen werkte tussendoor (2009 – 2011) twee jaar als bestuurssecretaris bij Wageningen UR. “Patrick en Jeroen hebben hun waarde als professional bij Significant de afgelopen jaren bewezen. Zij vormen een uitstekende aanvulling op ons directieteam,” aldus Rob Veeke, partner bij Significant.

Met de toetreding van Tazelaar en Van Alphen stijgt het aantal partners van Significant naar zeven. Naast Veeke en de kersverse vennoten behoren ook Jan-Pieter Papenhuijzen, Elliott Thijssen, Ruud Plu en Wouter Jongebreur tot het partnerteam.

Significant - Partnerteam

* IBM betaalde wereldwijd zo'n $3,5 miljard voor PwC Consulting. PwC MCS = PwC Management Consulting Services, een afdeling binnen PwC Consulting.