Liesbeth Couwenberg naar p2 projectmanagement

19 december 2014 Consultancy.nl

Liesbeth Couwenberg heeft per 1 november het team van p2 projectmanagement versterkt. In haar rol als Procesmanager gaat zij opdrachtgevers faciliteren bij het vinden van duurzame oplossingen voor opgaven op het gebied van mobiliteit en stedelijk vitaliteit.

Na het behalen van haar studie aan de Verkeersacademie in Tilburg in 1987 werkte Liesbeth Couwenberg in diverse functies die betrekking hebben op mobiliteit en stedelijke bereikbaarheid. De eerste 10 jaar heeft zij gewerkt voor een aantal openbaar vervoerbedrijven en het concernbureau van VSN groep. De afgelopen 15 jaar heeft zij als procesmanager gewerkt bij Goudappel Coffeng, een adviesbureau op het gebied van mobiliteit. Veel van haar opdrachten heeft zij uitgevoerd bij opdrachtgevers op locatie, via dochteronderneming Tiem. Op die manier leerde zij organisaties en haar partners goed kennen en kon zij samenwerkingsprocessen het beste faciliteren en belangen van partijen optimaal borgen.

Liesbeth Couwenberg - p2

Opdrachtgevers van haar waren niet alleen gemeenten en regio’s, maar bijvoorbeeld ook het Havenbedrijf Rotterdam. Voor haar opdrachten werkte zij steeds vaker intensief samen met partijen uit het economische en sociale domein. “Opdrachtgevers weten haar te waarderen om haar betrokkenheid, toegankelijkheid en creativiteit. Zij weet daarmee weerstanden weg te nemen en energie te genereren,” aldus p2.

Per 1 november heeft Couwenberg zich verbonden aan p2, een projectmanagement specialist met zo’n 50 programma- en projectmanagers gevestigd in Rossum. Zij zal zich in de rol van Project- en Procesmanager met name richten op opgaven op het gebied van mobiliteit en stedelijke vitaliteit, waarbij samenwerking tussen alle betrokken partijen noodzakelijks is voor duurzame oplossingen. “Een duurzame en vitale stad maak je alleen samen met elkaar. Dat betekent nieuwsgierig zijn, open staan voor elkaars belangen en samen zoeken naar creatieve oplossingen.”

Het is voor de projectmanagement specialist uit Rossum de vierde versterking in korte tijd. In november werd het adviesbureau ook al versterkt met de komst van Eugène Zeldenrijk als Process Improvement Projectmanager. In oktober trad Paulien van Bilsen als organisatieadviseur in dienst, en in september werd Pieter Verberne als Directeur aangesteld.

Nieuws

Meer nieuws over