Drie consultants kanshebber Best Young M&A Talent

02 december 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd

De organisatie van de ‘M&A Awards 2014’ heeft 12 young professionals genomineerd voor de Best Young Talent Award, waarvan er drie werkzaam zijn in de adviesbranche: Martijn Koster van KPMG, Hein Stoops van Mazars Berenschot Corporate Finance en Remco Goes van Deloitte Corporate Finance.

M&A Awards
Ieder jaar zet M&A Awards de beste deals, adviseurs en financiers uit het fusie- en overnamesegment in de schijnwerpers. De prestigieuze prijzen zullen dit jaar op 11 december worden uitgereikt in de Beurs van Berlage, te Amsterdam. Eén van de categorieën van de award is die van ‘Best Young Talent’. In deze categorie zijn in totaal 12 M&A professionals onder de 35 jaar genomineerd voor een award. Deze young professionals worden gekenmerkt door een nieuwsgierige en leergierige attitude, het binnen een korte termijn neerzetten van topprestaties, en worden door hun peers als talenten beschouwd.

M&A Awards 2014

Adviesbranche
Binnen de Best Young Talent categorie zijn dit jaar drie young professionals genomineerd die werkzaam zijn binnen de adviesbranche:

Martijn Koster is Associate Director bij KPMG. Als dealcaptain bij M&A-transacties wil hij zich de komende jaren verder ontwikkelen. Koster: “Binnen vijf of tien jaar wil ik in mijn focussectoren, Oil & Gas en Heating, Ventilation and AirConditioning, gezien worden als de leidende dealmaker. Intern wil ik graag leiding geven aan een team waarin iedereen zich optimaal kan ontwikkelen. Iedereen moet in staat worden gesteld zijn of haar doelen te verwezenlijken.”

Kanshebbers Best Young M&A Talent

Hein Stoops is Corporate Finance Consultant bij Mazars Berenschot Corporate Finance, en heeft als dealmaker inmiddels een substantieel track record opgebouwd, maar wil meer. Stoops: “Ik wil graag doorgroeien in mijn vak. Concreet betekent dat dat ik binnen enkele jaren partner wil worden bij Mazars Berenschot Corporate Finance, omdat ik het daar echt naar mijn zin heb. Ik zie het partnerschap als erkenning; je bent een goede M&A-adviseur, je kunt zelfstandig omzet generen en je eigen deals draaien.”

Remco Goes is Senior Manager bij Deloitte Corporate Finance, en richt zich behalve op het begeleiden van deals, ook op de toekomst. Goes: “Een goed netwerk is erg belangrijk. Vanaf het begin van mijn carrière werk ik er dan ook aan mijn netwerk te vergroten. Daarnaast kijk ik naar de technologische toekomst, en wat ik daar kan betekenen. Big Data in M&A of het opzetten van diverse M&A apps kan in de toekomst wel heel interessant zijn.”

Op 11 december wordt bekend wie van de in totaal 12 M&A professionals in de prijzen zal vallen.

Quote's van Martijn Koster, Hein Stoops en Remco Goes afkomstig van platform M&A.nl.