Financieel adviesbureau FiN voert rebranding door

05 november 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

FiN, een specialist op het gebied van Finance & Control, heeft afgelopen week een rebranding doorgevoerd. Een ingrijpende, want de huisstijl van FiN is veranderd van paars naar oranje, het logo is vernieuwd, een nieuwe slogan is geïntroduceerd en ook de website heeft een opknapbeurt gekregen.

Financieel adviesbureau FiN is medio 2010 opgericht door Lars Deneer en Renate van Neerven. Deneer had daarvoor meer dan 15 jaar ervaring opgedaan op het gebied van Finance & Control bij onder meer Vodafone en KPMG, Van Neerven werkte voor de oprichting jarenlang in financiële functies bij Essent en Brunel. Ze kenden elkaar door hun gezamenlijke periode bij Fagro*, een financiële dienstverlener actief in Zuid- en Oost-Nederland.

Nieuw logo FiN

In de afgelopen 4 jaar groeide het bureau gestaag, zowel in omvang als in de dienstenportefeuille. Inmiddels bestaat het team uit 11 adviseurs (intern bekend als ‘FINNers’) en levert het bureau consultancy, coaching, training, onderwijs en interim ondersteuning aan zowel grote en kleine bedrijven in de regio. Tot de klantenkring behoren onder meer bekende namen als chemieconcern DSM, Océ, chipfabrikant NXP, Philips en Paradigit Computers.

FiNNers

In lijn met de veranderende markt en vernieuwde positionering van het bureau – FiN heeft zich volgens eigen zeggen ontwikkeld van een detacheerder naar een allround partner – besloten Deneer en Neerven eerder dit jaar om de uitstraling van het kantoor te verversen. De bedrijfsnaam is aangepast van Fin naar FiN, de huisstijl is veranderd van paars naar oranje en het logo is vernieuwd. Daarnaast is een nieuw motto geïntroduceerd: ‘financiality’. “Wij zijn FiN, de founders of financiality. Vanaf nu staat FiN voor Financiality Network. Met onze filosofie, passie en diensten helpen wij jou op weg naar financiality, dé manier om een hoge toegevoegde waarde te leveren. Bij zo’n missie hoort een zelfbewuste uitstraling, vandaar onze nieuwe huisstijl,” aldus FiN over de rebranding.

Meer weten over de nieuwe positionering van FiN? Bekijk onderstaande YouTube film:

* Fagro is inmiddels onderdeel van detacheerder DPA.