Fin en TiasNimbas geven World Class Finance workshop

05 juni 2013 Consultancy.nl

Op dinsdag 25 juni organiseert adviesbureau Fin in samenwerking met TiasNimbas en FranklinCovey een workshop op het gebied van ‘World Class Finance’. Tijdens de workshop krijgen senior finance managers en finance directeuren inzicht in hoe ze het gedachtegoed van Steven Covey kunnen toepassen om de laatste stap naar een ‘World Class Finance’ afdeling te maken.

Het event – genaamd ‘Gedachtegoed Covey als laatste stap naar World Class Finance’ wordt georganiseerd door de Fin Academy, het opleidingsinstituut van financieel adviesbureau Fin.

World Class Finance
Een World Class Finance functie is een samenspel van efficiënte financiële processen die zich onder regie van de controller door de gehele organisatie afspelen. Er is vertrouwen en inzicht in de cijfers, zodat gewenste acties kunnen worden ondernomen.

Fin - World Class Finance

In de praktijk krijgen processen en ICT oplossingen veel aandacht, maar uiteindelijk zijn het de mensen die het succes bepalen. Het gedachtengoed van Steven Covey kan sturing en concrete handvatten geven voor het invullen van de ‘people’ kant van finance afdelingen. De volgende twee vragen staan centraal tijdens de workshop:

  • Hoe zorg ik ervoor dat de business vertrouwen heeft in mijn team?
  • Hoe krijg ik de mensen in mijn team in beweging?

De workshop wordt gefaciliteerd door Lars Deneer (Directeur Fin) en Jan Kuipers (Directeur van FranklinCovey Benelux).

Praktische informatie:
Aanmelden: Stuur een email naar Lars Deneer l.deneer@fin.co.nl
Prijs: Kosteloos
Locatie: Igluu, Lichttoren 32, Eindhoven
PE-punten: De workshop levert 3 PE-punten op, mogelijk gemaakt door TiasNimbas Business School.

Nieuws

Meer nieuws over