A.T. Kearney zoekt studenten voor The Strategy Challenge

03 oktober 2014 Consultancy.nl

Van 12 t/m 14 november organiseert strategie adviesbureau A.T. Kearney een business course voor topstudenten, getiteld ‘The Strategy Challenge 2014’. Tijdens een driedaagse intensieve business course werken de deelnemers aan een uitdagende case, waarin ze de CEO van een multinational adviseren rondom een miljoeneninvestering van een omvangrijk project binnen een wereldwijde industrie. In totaal komen 24 topstudenten voor de business course in aanmerking.

Voor veel afgestudeerde young professionals is werken binnen strategie consulting de ultieme droom. Om topstudenten inzicht te geven in hoe het is om te werken binnen strategy consulting, biedt het wereldwijde consultancybureau A.T. Kearney zo’n 24 topstudenten de kans om op woensdag 12, donderdag 13 en vrijdag 14 november aanstaande deel te nemen aan de uitdagende business course ‘Strategy Challenge 2014’. Tijdens het (recruitment) evenement werken de deelnemers drie dagen lang gezamenlijk een complexe business case uit, waarin ze de CEO van een wereldwijde organisatie adviseren rondom een miljoenenproject. Zo krijgen de studenten een goed beeld van de adviesbranche, het strategy consulting segment en wat A.T. Kearney bijzonder maakt.

AT Kearney - Growing Advantage

Topstudenten
Voor deelname aan The Strategy Challenge 2014 komen alleen topstudenten in aanmerking die uitstekende academische resultaten kunnen aantonen. Zij kunnen zich tot 13 oktober inschrijven, waarna ze horen of ze voor een interviews worden uitgenodigd. Inschrijven kan via de site van A.T. Kearney of door je CV en cijferlijsten te sturen aan het recruitment team.

Ervaringen
Om een nog beter idee te krijgen over de strategy course, lees ook het interview van Pim Rossen. Hij werd na het volgen van een eerdere editie van de business course aangesteld bij A.T. Kearney als Business Analyst, inmiddels is hij uitgegroeid naar de rol van Senior Business Analyst. Rossen geeft drie voorname redenen waarom studenten zouden moeten deelnemen: “In de Strategy Challenge ga je jezelf écht tegenkomen, je leert A.T. Kearney kennen en krijgt een introductie in Strategy Consulting, tot slot is het de perfecte voorbereiding op je sollicitatie.” Voor wat betreft dat laatste is Rossen zelf het levende bewijs.

Nieuws

Meer nieuws over