ICSadviseurs loopt Dam tot Damloop voor Run4schools

19 september 2014 Consultancy.nl

Aanstaande zondag, op 21 september, vindt de Dam tot Damloop weer plaats, waarbij zo’n 50.000 deelnemers 10 mijl (16,1 km) af zullen leggen tussen Amsterdam en Zaandam. Ook adviesbureau ICSadviseurs is dit jaar weer van de partij. Het is de tweede keer dat de adviseurs van ICSadviseurs deelnemen aan de run.

De adviseurs rennen de benen uit hun lijf voor de stichting Run4Schools. Vorig jaar deden ze ook mee in de naam van de stichting en haalden toen €4.000 op. Dit jaar willen ze over dit bedrag heen. 

Dam tot Dam - ICS adviseurs - Run4Schools

Stichting Run4Schools
Run4Schools is een stichting die naschoolse sportopvang in de townships van Zuid-Afrika financieert en organiseert. Onder begeleiding van coaches worden kinderen na school opgevangen om lekker te kunnen sporten. De stichting stimuleert het plezier van kinderen, geeft hen zelfvertrouwen en houdt hen van de straat. Weg van drugs, geweld en kinderprostitutie. Run4Schools biedt door middel van sportactiviteiten een veilige plek voor ruim 3.000 kinderen per week. Zij worden begeleid door lokale sportcoaches die in dienst zijn van de stichting en tevens als rolmodel fungeren.

MVO in consultancy

Consultants zetten zich regelmatig in voor goede doelen. Zo fietste bijvoorbeeld Enigma van Zeist naar Parijs om om geld in te zamelen voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis, fietste een Squarewise adviseur 5.500 kilometer voor verduurzaming en zwom een Accenture team vorige week nog in strijd tegen de spierziekte ALS. Zie de MVO rubriek voor een overzicht van alle MVO-activiteiten van consultancybureaus.

Nieuws

Meer nieuws over