Accenture team zwemt in strijd tegen spierziekte ALS

07 augustus 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Accenture zwemt aankomende september opnieuw mee in de Amsterdam City Swim. Met de deelname strijdt het adviesbureau mee tegen de ziekte Amyotrofische Lateraal Sclerose (ALS), en steekt het deelnemende team een hart onder de riem van een tegen de ziekte strijdende collega.

Amsterdam City Swim
De Amsterdam City Swim: twee kilometer zwemmen door de Amsterdamse grachten voor de strijd tegen Amyotrofische Lateraal Sclerose (ALS). Ieder jaar vraagt de Amsterdam City Swim aandacht voor de slopende spierziekte. Des te meer onderzoek er naar de ziekte gedaan wordt, hoe groter de kans dat er in de toekomst iets tegen gevonden wordt. Daarom organiseert de Amsterdam City Swim jaarlijks een wedstrijd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de ziekte. Inmiddels is de grens van €600.000 gepasseerd.

Accenture team - Amsterdam City Swim, Accenture

Accenture
Ook dit jaar doet Accenture mee met de Amsterdam City Swim. Vorig jaar haalde Accenture 40.000 euro op. Dit jaar, wil het adviesbureau daar overheen. Een team van collega’s zal zich op 7 september inzetten voor de ca. 1.500 ALS patiënten die Nederland telt. Bovendien steekt het team ook een hart onder de riem van een van hun collega’s die is betroffen door de ziekte. Een teamlid van Accenture: “De Amsterdam City Swim is een hartverwarmend, energie en leuk evenement, zorg dat je erbij bent of sponsor je collega!”