Ex-ConQuaestor adviseur Ronald Fabbro naar Total Identity

17 september 2014 Consultancy.nl

Branding adviesbureau Total Identity heeft de gelederen versterkt met Ronald Fabbro, die de overstap maakt van consultancybureau ConQuaestor. Bij Total Identity gaat Fabbro gaat zich als adviseur vooral bezighouden met vraagstukken op het gebied van identity, branding en internal branding gekoppeld aan organisatieontwikkeling.

Ronald Fabbro (37) heeft de afgelopen 8 jaar gewerkt bij ConQuaestor. Eerst als consultant en interim manager op het gebied van organisatie- en procesverbetering, Vanaf 2011 was Fabbro verantwoordelijk voor marketing & communicatie binnen het adviesbureau. Vanuit die functie heeft hij ruime ervaring opgedaan bij het regisseren van marketing en communicatie activiteiten en leverde hij een belangrijke bijdrage aan de uitbouw van ConQuaestors marketing activiteiten. Daarnaast was hij naast zijn werkzaamheden lid van en spreker bij de Content Club. 

Ronald Fabbro - Total Identity

In juli besloot Fabbro om uit dienst te treden bij ConQuaestor, dat sinds dit jaar opereert onder de vlag van Grant Thornton, en zo’n drie maanden later begint hij aan een nieuwe uitdaging. Per 1 september is Fabbro werkzaam bij het Amsterdamse Total Identity, een dienstverlener op het gebied van creatief advies en realisatie. “Fabbro zorgt ervoor dat deze doelen bereikt worden door processen goed in te richten en synergie te bewerkstelligen tussen marketing & communicatie en sales & business. ConQuaestor is een mooie casus, waarbij contentmarketing volgens deze werkwijze succesvol is ingezet,” aldus Total Identity over zijn nieuwste aanwinst.

Nieuws

Meer nieuws over