Quint & PON zoeken beste Young Outsourcing Professional

15 september 2014 Consultancy.nl

Op 16 oktober 2014 organiseert Quint Academy een evenement voor jonge outsourcing professionals om inspiratie en vakkennis op te doen. Deze ‘track’ is gekoppeld aan het jaarlijkse evenement van Platform Outsourcing Nederland (PON), ‘The Outsourcing Day’, dat op 30 oktober 2014 plaatsvindt. Tijdens laatstgenoemde event zal bekend worden welk outsourcing talent zich Young Outsourcing Professional 2014 mag gaan noemen.

Young Outsourcing Professional 2014
In oktober vinden twee evenementen plaats voor young professionals op het vlak van outsourcing. Allereerst wordt op 16 oktober door Quint Academy, onderdeel van sourcing specialist* Quint Wellington Redwood, in samenwerking met Platform Outsourcing Nederland (PON) een ‘track’ georganiseerd in het kantoor van het consultancybureau in Amsterdam. Voorafgaande aan 16 oktober werken jonge outsourcing professionals, individueel of als team, eerst enkele weken aan een sourcing case. Gedurende die periode doen de deelnemers inspiratie op, wordt hun actuele vakkennis versterkt en worden ze uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen.

Quint en PON

De deelnemers worden daarbij begeleid door ervaren Quint professionals en onder hun leiding worden de cases uitgewerkt. Naast het behandelen van de sourcing cases omvat het programma op 16 oktober diverse kennissessies en presentaties. Aan het einde van de dag presenteren de verschillende teams hun cases door middel van pitches en wordt de dag afgesloten met een netwerkborrel.

The Outsourcing Day

Op 30 oktober vindt vervolgens – georganiseerd door PON – ‘The Outsourcing Day’ plaats, een vervolgevenement voor de zogenaamde Young Outsourcing Professionals (YOP’s). Op die dag worden de sourcing cases teruggekoppeld en wordt een top-3 samengesteld van de beste adviezen. Deze top-3 pitcht nog een keer hun case voor de bezoekers van het evenement en de winnaar mag zich uiteindelijk ‘Young Outsourcing Professional 2014’ noemen. Net als bij de track op 16 oktober zullen er ook tijdens The Outsourcing Day diverse masterclasses, praktijkgerichte kennissessies en inspirerende key note presentaties voor de bezoekers gehouden worden. The Outsourcing Day vindt plaats in het Golden Tulip hotel Heerlickheijd in Ermelo.

Quint - Pon - Young Outsourcing Professional of the year

Inschrijven

Ben jij de Young Outsourcing Professional 2014? Schrijf je dan in via deze link.

* Quint werd eerder dit jaar uitgeroepen tot beste outsourcing consultancybureau ter wereld.

Nieuws