Michiel Bos verruilt McKinsey & Co. voor SparkOptimus

30 juli 2014 Consultancy.nl

Michiel Bos heeft recentelijk het team versterkt van digitale consulting specialist SparkOptimus. Bos is afkomstig van McKinsey & Company, waar hij in zijn laatste rol werkzaam was als Engagement Manager. Bij het Amsterdamse SparkOptimus zal hij zich als Senior Manager gaan richten op het snijvlak van digitale- en business transformaties.

Michiel Bos
Michiel Bos behaalde in 2005 zijn Bachelor titel in Civiele Techniek aan de TU Delft, en twee jaar later zijn Master in Econometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens zijn studie liep Bos stage bij McKinsey & Company als Academy Fellow. Na het behalen van zijn Master voegde Bos zich bij McKinsey & Company, waar hij zijn loopbaan startte als Fellow. In de vijf jaren die volgde bekleedde Bos diverse rollen binnen het strategie adviesbureau. Zo groeide hij uit tot Associate en in zijn laatste rol was hij actief als Engagement Manager. In zijn laatste functie leidde hij projecten binnen verschillende industrieën (o.a. high-tech en energie) en richtte hij zich op strategie, implementatie en operaties.

Michiel Bos - SparkOptimus

SparkOptimus
Na vijf jaar bij McKinsey koos Bos onlangs voor een nieuw avontuur. Per begin juli maakte hij de overstap naar branchegenoot SparkOptimus, een snelgroeiend consultancybureau gespecialiseerd in digitale groei. Als Senior Manager zal hij zich gaan bezighouden met digitale- en business transformaties bij klanten van SparkOptimus. Bos toont zich enthousiast over zijn nieuwe rol: “Ik ben verheugd de kans te krijgen onze klanten te ondersteunen bij het aanjagen van digitale innovaties die niet alleen de business transformeren maar ook veel aspecten van ons dagelijkse leven.”

Recentelijk waren er meer versterkingen binnen het SparkOptimus team. Zo begon eerder dit jaar Brenda de Ruiter als Junior Associate en werd deze maand het team ook versterkt met Sophie Conijn, die als People Development Manager aan de slag is gegaan.

Nieuws

Meer nieuws over