Ordina implementatiepartner van Advanced Forms

16 juli 2014 Consultancy.nl

ICT-adviesbureau Ordina heeft een partnership afgesloten met Quadira, een leverancier van software voor ERP-oplossingen. Als onderdeel van de partnership wordt Ordina een voorkeursleverancier voor de implementatie van Quadira’s zogeheten Advanced-Forms productoplossing.

Quadira is een specialist op het gebied van e-factureren en digitaal archiveren, actief in Nederland, België en Duitsland. Het IT-bedrijf is vooral bekend om zijn zogeheten ‘Advanced-Forms’ product, een softwareoplossing waarmee bedrijven zelf alle aspecten rondom output management kunnen automatiseren. De toepassing wordt gebruikt voor onder meer elektronisch factureren, digitale opmaak en distributie van bedrijfsdocumenten, het automatiseren van barcode labels en de digitale archivering van uitgaande documenten. Advanced-Forms kan worden geïntegreerd binnen diverse soorten ERP-oplossingen, zoals Microsoft Dynamics AX en Navision, Oracle JD Edwards en SAP.

Ordina implementatiepartner van Advanced Forms

Inspelen op klantbehoefte
Als onderdeel van de partnership levert Quadira de software en neemt Ordina de implementatie en support van Advanced-Forms bij de klanten voor haar rekening. Aanleiding van de samenwerking is de behoefte vanuit de markt, legt Bert van den Belt uit, directeur Technologie & Competenties bij Ordina. “Vroeger had een opdrachtgever verschillende partijen nodig om het ERP-systeem én Quadira te implementeren.” Met de samenwerking kan Ordina zijn klanten nu ook van Advanced-Forms implementatiediensten voorzien, een “aanvulling op onze dienstverlening rondom onze ERP-oplossingen” aldus Van den Belt.

Nieuws

Meer nieuws over